Activision noemt dialoog binnen bedrijf belangrijker dan vakbondsvorming


Diegene e-mail verstuurde ie winkelbedrijf staart vorige week. Ie winkelbedrijf ligt nu geruim tijdstip onder vuur wegens giftig werkgedrag, dat zichzelf onder andere uit ter pesterijen plus seksuele project op den werkvloer. Den staat Californië klaagt ie winkelbedrijf daarvoor aan. CEO Bobby Kotick zullen nu geruime tijdstip op den hoogte zijn van den situatie maar ginds niets aan hebben gedaan.

Diverse werknemers van Activision Blizzard zijn tussentijds gaan staking plus willen dat er ene vakvereniging wordt opgericht diegene zichzelf hard maakt voordat den belangen van werknemers ter den game-industrie. Den e-mail waarin werknemers worden verteld dat ie belangrijker is wegens inwendig met jawel te praten ter positie van ene vakvereniging op te uitbalanceren, komt van chief administrative officer Brian Bulatao, dat vervolgens online worden meegevoeld voort Washington Postbode-journalist Shannon Liao. 

Bulatao laat weten dat Activision Blizzard ie rechtspraak van werknemers ondersteunt wegens zelf te defini wegens zichzelf aan ene vakvereniging aan te sluiten. Daarop volgen meerdere alinea’s waarin hij zichzelf ontkennend vlampijp overheen vakbonden. “Nu jou dit besluit voordat jou toekomst maakt, vragen wij schattig dat jou den tijdstip neemt wegens na te denken overheen den consequenties van ene handtekening onder ie bindende, wettelijke document dat wordt aangeboden (voort den vakvereniging Communications Workers of America). Dat betekent dat jou jouw vermogen wegens zelf te onderhandelen overheen inherent werkvoorwaarden aan ie CWA overdraagt, precies zoals ie document zegt.”

Hij vervolgt: “Ie behalen van onze ambities voordat den werkcultuur is ie liefste te uitvoeren via actieve, transparante dialogen tussen leidinggevenden plus werknemers, waar wij snel op kunnen reageren. Dat is ene betere wijze dan simpelweg ene elektronisch invulformulier te ondertekenen diegene jou aangeboden wordt voort ie CWA, of te wachten op den uitkomst van ene wettelijk verplicht plus gereguleerd onderhandelingsproces ergens ter den toekomst. Mits wij noch onze doelen behalen – indien wij mislukken ter ie uitvoeren van den goedje diegene wij toegezegd hebben – dan heb jou natuurlijk steevast nog ie rechtspraak wegens te praten met, plus te stemmen voordat, ie CWA. Wij zijn er echter van overtuigd dat wij den voortgang zullen reserveren diegene wij vroeger toegezegd hebben: ie creëren van ene werkplek waar wij allen trots op kunnen zijn.”


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plus kennisoverdracht op ene rij 13 december 2021 11:12


 • Death Stranding

  Sony legt wegbouwsysteem uit Death Stranding vast via patent 13 december 2021 10:12


 • Halo Infinite

  Ochtend verschijnt er ene Slayer-speellijst ter Halo Infinite 13 december 2021 10:12


 • Circus Electrique

  Tactische steampunk-rpg Circus Electrique aangekondigd 13 december 2021 10:12


 • Xbox

  Xbox-documentairereeks nu ter zijn geheel te bekijken 13 december 2021 10:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader