De Cinebar Ultima Surround 4.0-set is een mix tussen hi-fi en soundbar


Wij hebben voordat dit test den vergunning gekregen overheen ie volledige 4.0-systeem met reserve surround speakers. Dat is geen goedkope set, jou moeten 979,99 euro neertellen wegens hem ter stulp te halen. Voordat jou hem aanschaft, is ie zowel ene snugger idee wegens jou tv-meubel was op te meten. Dit soundbar is namelijk behoorlijk aan den makker: 110 cm lang, 16,4 cm diepgevoeld plusteken 13,3 cm schel. Daarnaast weegt den Ultima 11 kilo. Diegene inhoud brengt ene veel zeer positieve eigenschappen met zichzelf mee (daarvan straks meer), maar hij schenkkan er zowel voordat zorgen dat hij watten moeilijker te plekken is.

Bouwkwaliteit

Den viertal luidsprekers ter den soundbar vallen uiteraard rechtstreeks op. Zij hebben namelijk ene behoorlijk uitgesproken ontwerp. Twee van den luidsprekers loeren jou aan plusteken den andere twee zijn zoals den zijkanten gestructureerd. Teufel wil hiermee zorgen voordat ene veelzijdig geluidsveld. Den twee ovale, zwarte vlakken diegene jou watten voorts zoals ie midden van den soundbar vindt, zijn baswoofers. Ie is mogelijk wegens draadloos ene Teufel-sub aan dit systeem te verbinden, maar ie idee achter dit Ultima-set is dat dat noch rechtstreeks nodig is voordat ene overtuigende vertaling van lage frequenties.

Diegene insteek komt voort uit andere producten uit den Ultima-serie. Ben jou vertrouwd met Teufel, dan herken jou den Ultima-naam wellicht van den voorheen genoemde luidsprekerserie. Losse speakers diegene honingbij uitstek geschikt zijn voordat ie luisteren van rietje; werkelijke hi-fi voordat liefhebbers. Stereosystemen dus, zonder losse subwoofers. Dit 4.0-set zullen jou dan zowel kunnen zien indien ene cross-over product met ene focus op multi-inzetbaarheid – dat gaan wij uiteraard uitgebreid aan den tand voelen met ene opeenhoping verschillende soorten geluidsmateriaal. Mocht jou verder den uitgesproken luidspreker- plusteken wooferontwerpen noch smaakvol vinden, wordt er ene pui met zwart speakerdoek meegeleverd zodat jou den boel kunt afschermen. Dat afschermen zorgt er welnu voordat dat den soundbar ene stuk logger plusteken groter oogt.

Zoals medegedeeld hebben wij voordat onze test den vergunning gekregen overheen den complete 4.0-set. Dit betekent dat er zowel twee losse Effekt-speakers zijn meegeleverd. Twee eenvoudige, zwarte kastjes diegene jou draadloos kunt verbinden met den soundbar. Ie is sneu dat er noch twee achter-speakers met dezelfde, uitgesproken uitstraling vacant zijn, maar desalniettemin volstaan den Effect-Speakers prima. Den volledige 4.0-set is, zoals medegedeeld, noch bepaald goedkoop. Jij kunt er zowel voordat selecteren ie systeem zonder den surroundspeakers aan te schaffen; dat drukt den prijs totdat 699 euro.

Verbinden plusteken opstellen

Hoewel Teufel voordat den Cinebar Ultima honingbij hun hi-fi-lijn leent, zijn den telefoonlijnen achterop den Ultima precies watten jou van ene soundbar verwachten. Er is hmdi-arc, hdmi cec, ene optische contact, micro usb plusteken usb-a. Draadloos verbinden is zowel mogelijk, daarvoor ontvang jou den vergunning overheen Bluetooth aptX – ie nieuwste bluetooth-protocol dat vrijwel latency-vrije, lossless streaming mogelijk maakt. Via den hdmi-aansluiting is den Cinebar Ultima daarnaast verenigbaar met Dolby Digital, Professional Logic II plusteken DTS. Zowel werkt den buffet eenvoudig samen met verschillende smart speakers.

Bijdoen van den soundbar is eenvoudig plusteken rechttoe rechtaan: stekker ter ie wandcontactdoos, hdmi-kabel ter den achterzijde plusteken gaan. Ene kanttekening: den meegeleverde stroomkabel is huwelijksinzegening ongelofelijk kort. Voordat den meeste setups zul jou vrijwel zeker willen investeren ter ene langere vervanger. Den Effekt-surroundspeakers verbinden draadloos. Jij kunt ter ie spijskaart klaarmaken op welke afstand zij ruwweg staan. Zo schenkkan ie systeem vanzelf den toerusting vertragingstijden zoals den achterspeakers uitrekenen. Tijdens ie klaarmaken valt welnu rechtstreeks ie vooraf verliespunt op: ie spijskaart. Er is gekozen voordat ene nogal uitgesproken, stopteken lettertype ter ene vierkante stijl. Ie geheel doet denken aan den ietwat gedateerde ‘vooraf ene nummertje voorttrekken’-borden diegene jou ter menig gemeentelijk kantoorgebouw of honingbij den groenteman vindt.

Tijdens ie gamen is ie vooral ie extreem uitgestrekte geluidsveld dat bijdraagt aan ene immersieve ervaring.

Los van of ie lettertype ter den smaakwaarneming valt of noch, zorgt ie ervoor dat ie spijskaart onoverzichtelijk is. Ie led-schermpje heeft namelijk maar ruimte voordat één woord. Jij bent dus onveranderlijk aan ie scrollen, zoals ie volgende spijskaart aan ie klikken plusteken vervolgens weer aan ie scrollen. Ie ontbreekt hierin huwelijksinzegening aan totaalbeeld. Ginder komt nog honingbij dat bijvoorbeeld ie klaarmaken van den afstand van den Effekt-speakers noch rechtstreeks op den uiterst logische plek ter ie spijskaart verstopt zit. Gelukkig zijn den uiterst belangrijke functies simpelweg te regeren via ene schakelaar op den meegeleverde afstandsbediening.

Den klank plusteken Dynamore

Tijdens ie luisteren van rietje valt rechtstreeks op dat ie Teufel wel is slagen ene zeer overtuigende laagweergave neer te zetwerk. Zelfs zonder diegene externe sub klinkt den Cinebar Ultima huwelijksinzegening ongelofelijk vol. Met indien kanttekening dat ie verachtelijk hier plusteken ginder weliswaar watten slordig wordt. Tijdens moderne hiphopproducties sneeuwt ie werkelijke sublaag ie midlaag ene ietsje onder. Zo komt ie fundament van ene soulvolle contrabas er smaakvol uit, terwijl den ronkende textuur ietwat ter ie laaggeweld verdwijnt. Dat is natuurlijk gedeeltelijk inherent aan ie genre – ie verachtelijk moeten ruim – maar ie heeft zowel te maken met ie waarheid dat ie verachtelijk noch eeuwig even strakgespannen klinkt.

Desalniettemin is den weergave van den Cinebar Ultima hevig overtuigend. Voornamelijk ie uitgestrekte geluidsveld is parmantig. Den speakers aan den zijkant zorgen honingbij ie luisteren van rietje huwelijksinzegening voordat ene brede muur van sound, terwijl den lokalisatie zowel nog enigszins rechtop blijft. Ie middenhoog, waar den meeste stemmen zichzelf bevinden, klinkt daarnaast kernachtig plusteken precies. Welnu ontbreekt ie hier plusteken ginder ene ietsje aan échte definitie ter ie schel.

Tijdens ie gamen is ie vooral ie extreem uitgestrekte geluidsveld dat bijdraagt aan ene immersieve ervaring. Wegens zijn inhoud vult dit soundbar huwelijksinzegening vanzelf intact jou woonkamer. Ie stevige verachtelijk helpt wegens tussenfilmpjes plusteken spectaculaire momenten was te vertalen, maar ie is vooral den veelzijdigheid diegene ie lekker gamen maakt op den Cinebar Ultima. Ene was voorbeeld hiervan is Grand Theft Automaat 5: den soundbar gaat zowel prima wegens met East Los FM indien den chaotische vuurgevechten. Zo word jou te allen tijde meegenomen ter ie vertelsel. Tegenover diegene verhalende klank plusteken ie uitgestrekte geluidsveld, staat welnu dat den lokalisatie noch intact precies is. Jij wilt er ter ieder geval geen beslissingen op in-game leven of dood op maken. Extreem precieze lokalisatie is zelden ene merkteken van ene soundbar, maar ie moeten weliswaar wordt medegedeeld.

Waarna wij den vorige keer ene Teufel-soundbar testten, keken wij zowel nu uitgebreid zoals den Dynamore-modus. Met dit modus verandert ie geluidsveld royaal: er komt nog meer focus te ligt op breedte plusteken zowel den lokalisatie ter ie middengebied vertroebelt iets. Jij moeten jou oren huwelijksinzegening even den tijdstip geven wegens te wennen. Zijn zij eenmalig gewoon, dan verstrekken Dynamore, zeker ter combinatie met den Effekt-speakers, spoed ene wolk van sound. Noch alles is meer even aanwijsbaar, maar zeker honingbij spectaculaire actiefilms heb jou ie instinct dat jou huwelijksinzegening middenin den handeling zit.

Concluderend

Er is noch veel aan te merken op den Cinebar Ultima. Ie enige waar jou huwelijksinzegening rekening mee moeten vasthouden is dat hij moeten stappen. Qua inhoud uiteraard, maar zowel qua smaakwaarneming plusteken willen. Den Cinebar Ultima heeft ene behoorlijk excentrieke uitstraling, met of zonder afdekkende frontjes plusteken er zijn – met ie onoverzichtelijke spijskaart, den hele korte stroomkabel plusteken ie hier plusteken der rommelige sublaag – wij watten slordigheden.

Ginder staat tegenover dat ie huwelijksinzegening ene hele goede totaaloplossing is, zelfs voordat behoorlijk uitgestrekte woonkamers. Maar welnu ene totaaloplossing met ene twist: ie is ene huwelijksinzegening cross-over product. Ben jou op zoek zoals ene soundbar diegene overweg schenkkan met alle Dolby-codecs plusteken, ongeacht gaming, overwegend ie hart van ene thuisbioscoop vormt, is dit misschien niets voordat jou. Wil jou ene soundbar diegene werkelijk watten meer aanvoelt indien ene uitgestrekte hi-fi speaker plusteken daarom volmaakt schenkkan dienen indien geluidshart van jou woonkamer, dan kun jou dit Cinebar Ultima – met of zonder reserve Effekt speakers – zeker overwegen.


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is den evolutie van Combat Evolved 06 december 2021 09:12


 • Dell Alienware AW2721D-monitor biedt volmaaktheid met ene prijskaartje 05 december 2021 10:12


 • Exo One

  Exo One heeft ene uitermate sterke aantrekkingskracht 03 december 2021 13:12


 • Jett: The Far Shore

  Jett: The Far Shore verzuipt ter onbenul vormgeving 02 december 2021 09:12


 • Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl zijn trouwe remakes 29 november 2021 10:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader