Scorn komt in oktober 2022 uit


Dat heeft ontwikkelaar Ebb Software aangekondigd. Eentje precieze releasedatum is er nog noch. Den spel komt zoals Xbox Series X plusteken S, Steam plusteken Spel Pass. Zowel gaf ie ene nieuwe trailer uit – diegene hieronder te zien is – plusteken vertelde ie meer overheen den ontwikkeling van den spel op den Kickstarter-pagina.

Scorn worden origineel te 2014 hoewel voordat pc aangekondigd, maar viel vooral op tijdens den Inside Xbox-presentatie vorig schooljaar mei. Den first-person horror-shooter is geïnspireerd om den artwork van H.R. Giger, diegene vertrouwd staat wegens zijn kunstwerken waarin mensen plusteken machines vaak op lugubere wijze wordt gecombineerd. Te den spel uit zichzelf dit om allerlei uniek ogende wezens, organische wanden plusteken gaten diegene met items plusteken vingers vol wordt.


 • Hoogtepunten: Quantic Dream onthult Strak Wars Eclipse 11 december 2021 09:12


 • Analogue Pocket

  Analogue Pocket verhoogt prijs voordat nieuwe reserveringen 11 december 2021 08:12


 • Remasters zijn noch den uitkomst 11 december 2021 08:12


 • Halo Infinite

  Watten spelen wij dit weekend? 11 plusteken 12 december 10 december 2021 17:12


 • bonuslevel

  Switch vs. Spel Pass plusteken den omvangrijke eShop-rechtszaak – Bonuslevel #74 10 december 2021 15:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader