Nieuwe Assassin's Creed Valhalla-uitbreiding gelekt


Kennisgeving plusteken eerste screenshots van den nieuwe vergroting lekten uit te Chinese digitale winkels. Op Reddit verscheen ene vertaling van den inlichting. Ie vertelsel speelt zichzelf ge te den negen dimensies uit den Noorse mythologie, waarbij Odin’s zoon Badr is ontvoerd doorheen ene vurige reus genaamd Surut.

Eivor moeten te dit “uiterst ambitieuze vergroting uit den geschiedenis van den reeks” ie loterijlot van Odin plusteken den oorlog te ie Noorden besluiten. Den vergroting moeten op 10 maart 2022 uitkomen. Hieronder zijn watten gelekte screenshots te zien.

Vroeger hintte alreeds Ubisoft zoals ene officiële onthulling van den vergroting. Diegene vindt maandag wegens 18:00 uur Nederlandse tijdstip positie. “Er is meer te zien dan Midgard te Assassin’s Creed Valhalla”, aldus Ubisoft te ene Tweet.

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla

 • Redout 2

  Futuristische racegame Redout 2 aangekondigd 11 december 2021 11:12


 • Persona 4 Arena Ultimax

  Persona 4 Kampplaats Ultimax verschijnt op moderne systemen 11 december 2021 11:12


 • Pokémon Legends: Arceus

  Pokémon Legends: Arceus-trailer toont Hisuian Voltorb 11 december 2021 11:12


 • PlayStation Studios

  Sony neemt Valkyrie Entertainment overheen 11 december 2021 10:12


 • Scorn

  Scorn komt te oktober 2022 uit 11 december 2021 10:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader