Futuristische racegame Redout 2 aangekondigd


Ie voortzetting op Redout wordt televisiekanaal mits ie eerste stukje, dat ter 2016 uitkwam, ontwikkeld wegens 34BigThings. Saber Interactive geven den spel uit. Redout 2 moeten ergens ter 2022 lancering op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam plus Epic Games Store.

Redout 2 is televisiekanaal mits den eerste Redout geïnspireerd wegens games mits F-Zero plus WipEout. Toneelspelers racen wederom overheen eentje futuristische bol waarin dit eentje van den populairste sporten is.

Ongeacht eentje uitgebreide carrièremodus inhouden den spel 26 parcoursen, diegene zowel nog ooit iedereen achterstevoren te spelen zijn. Voorts zitten er diverse modi zoals Strijdperk Races, Time Attack plus Last Man Standing ter den spel. Zowel inhouden ie spel eentje online multiplayer voordat twaalf toneelspelers.

34BigThings heeft zowel weer veel zorg opgehouden ter den soundtrack, met erin rietje van onder andere Giorgio Moroder, Zardonic plus Dance with the Dead.


 • Dakar Desert Rally

  Dakar Desert Rally aangekondigd 11 december 2021 11:12


 • Nieuwe Assassin’s Creed Valhalla-uitbreiding gelekt 11 december 2021 11:12


 • Persona 4 Arena Ultimax

  Persona 4 Strijdperk Ultimax verschijnt op moderne systemen 11 december 2021 11:12


 • Pokémon Legends: Arceus

  Pokémon Legends: Arceus-trailer toont Hisuian Voltorb 11 december 2021 11:12


 • PlayStation Studios

  Sony neemt Valkyrie Entertainment overheen 11 december 2021 10:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader