Alan Wake 2 aangekondigd, verschijnt in 2023


Veel kennisgeving overheen den spel is er nog noch. Welnu is verstaanbaar dat den spel wordt uitgegeven voort Epic Games. Zowel worden gemeld dat Alan Wake 2 ter 2023 uit moeten komen plus dat er ter den zomer van 2022 meer details bekendgemaakt wordt. Ie spel verschijnt op PlayStation 5, Xbox Series X plus S plus Epic Games Store.

Er gingen ofschoon geruime tijdstip geruchten overheen eentje voortzetting op Alan Wake, zeker nadat ontwikkelaar Remedy den rechten op den franchise terugkocht plus voordien dit klas eentje remaster van den eerste spel uitgaf. 

Tijdens The Spel Awards meldde ontwikkelaar Remedy dat ventilatoren ofschoon lang wegens eentje voortzetting vroegen plus dat den tijdstip voldragen is voordat ie voortzetting. “Dit wordt Remedy’s eerste werkelijke survival-horrorgame”. Ie eerste stukje wasgoed volgens Remedy vooral eentje actiegame.


 • Halo Infinite

  Watten spelen wij dit weekend? 11 plus 12 december 10 december 2021 17:12


 • bonuslevel

  Switch vs. Spel Pass plus den uitgestrekte eShop-rechtszaak – Bonuslevel #74 10 december 2021 15:12


 • The Game Awards

  Alhoewel ie belangrijke nieuwsbericht van The Spel Awards 10 december 2021 14:12


 • Starfield

  Steam-pagina van Starfield online verschenen 10 december 2021 14:12


 • Xbox Game Pass

  Xbox Spel Pass op pc heet vanaf nu PC Spel Pass 10 december 2021 14:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader