Trailer en gameplayvideo van Metal: Hellsinger uitgebracht


Ie spel worden vorig klas aangekondigd plus biedt klassieke first person shooter-gameplay met ene uniek facet: doorheen op den tempo van den metalmuziek demonen be te vuren, kunnen er meer punten te wordt gehaald. Den spel bevatten exclusieve zang van diverse metalzangers, waaronder Matt Heafy van Trivium, Björn Strid van Soilwork, Alissa White-Gluz van Arch Enemy plus Mikael Stanne van Dark Tranquility.

Ie vertelsel van The Outsiders wordt te den spel uit den lappen gedaan doorheen Troy Baker, vertrouwd van games mits The Last of Us plus schepper of War. Toneelspelers regeren The Unknown, ene hybride tussen ene persoon plus ene demon diegene zichzelf ene weg baant doorheen den hel met allerlei wapens. Den regisseur van den spel is David Goldfarb, vertrouwd van spellen mits Battlefield: Bad Company 2 plus Payday 2.

Metal: Hellsinger moeten ergens te 2022 uitkomen op Steam, PlayStation 5 plus Xbox Series X plus S. Eentje precieze releasedatum is er nog noch.


  • DokeV

    Vrolijke muziekvideo van DokeV getoond 10 december 2021 14:12


  • Gears of War-skins nu vacant te Fortnite 10 december 2021 14:12


  • Halo Infinite

    Merkteken ‘Halo: The Endless’ gevonden 10 december 2021 14:12


  • Den liefste Xbox-deals van den week 10 december 2021 13:12


  • Den liefste PlayStation-deals van den week 10 december 2021 13:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader