Nieuwe beelden van Halo-televisieserie onthuld


Ter november worden alhoewel ene teaser getoond, maar dit teaser laat meer van den serie zien, waaronder ene menigte Spartans ter ene hangar. Vorige maand worden alhoewel aangekondigd dat den eerste volledige trailer van den Halo-serie tijdens The Spel Awards wordt getoond. Diegene wordt ter den nacht van donderdag op vrijdag vanaf 02:00 uur Nederlandse tijdstip gehouden.

Den serie gebaseerd op Halo worden alhoewel ter 2013 aangekondigd, maar ie had watten voeten ter den grond voordat ie project van den vloer kwam. Den produktie van den voorstelling is tussentijds geruime tijdstip aan den tempo plusteken ie filmen worden afgelopen zomer gecompleteerd.

Ie eerste seizoen van den serie krijgt negen afleveringen. Filmster Pablo Schreiber vertolkt Master Chief, Natascha McElhone speelt Dr. Halsey, Jen Taylor doet den stem van Cortana plusteken Shabana Azmi speelt admiraal Margaret Parangosky. Den serie moeten ter 2022 op Paramount+ wegschieten.

Bekijk den nieuwe teaser hieronder.


  • Rockstar kondigt verfrissend GTA Online-verhaal met Dr. Dré aan 08 december 2021 17:12


  • Gelekte afbeelding van de Gigabyte Aorus Gaming- en Eagle-varianten van de nog onaangekondigde Radeon RX 6600 XT-videokaart.

    Gigabyte verklapt zijn nieuwe Nvidia- plusteken AMD-videokaarten 08 december 2021 16:12


  • Alan Wake Remastered

    Alan Wake 2 wordt mogelijk onthuld tijdens The Spel Awards 2021 08 december 2021 15:12


  • Sonic The Hedgehog 2 krijgt trailer tijdens The Spel Awards 08 december 2021 15:12


  • Nintendo Switch behaalde ter november recordaantal verkopen hierbinnen ene week 08 december 2021 15:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader