De beste pc-games van 2021 volgens de bezoekers van Gamer.nl – Stem nu!


Dit wetsartikel wordt mee mogelijk geproduceerd voort ROG. Lees hier watten dat betekent.

Aan den stemronde zit zoals gewoonlijk ene tal spelregels. Zo gaat ie wegens games diegene dit schooljaar op pc zijn verschenen, uitsluitend remasters plus ports. Titels indien Ghost of Tsushima, diegene voorheen voordat PlayStation 4 verscheen, is dus uitgesloten van deelneming. Zowel uitbreidingen plus collecties van meerdere games uitvoeren noch mee.

Dat houdt zowel ter dat den omlijsting ene opeenstapeling multiplatformgames bevatten, plus noch uitsluitend pc-exclusieve games. Den pc ter nu eenmalig ene prachtig toneel wegens titels indien Battlefield 2042, Marvel’s Guardians of the Galaxy plus Psychonauts 2 op te spelen. Uiteraard ben jou welnu vrij wegens te stemmen op ‘typische’ pc-toppers van dit schooljaar, zoals Age of Empires 4, Humankind plus Inscryption.

Stemmen op den omlijsting is vrij simpel: vul ter ie stemformulier hieronder jou absolute top drietal pc-games van 2021 ter voort gedurende elke waardigheidstitel aan te geven op welke positie dit hoort. Ontbreekt ene spel? Geef dan beantwoording ter ie tekstveld onderaan.

Totdat slot is stemmen vanaf nu totdat plus met vrijdag 24 december mogelijk. Vervolgens maken wij den week erop den volledige uitsluitsel beroemd.

Nog geen game-pc?

Den uitgelezene pc-games volgens den community van Gamer.nl wordt mee mogelijk geproduceerd voort den ROG Zephyrus M16, ene ultradunne gaminglaptop diegene uitermate geschikt is voordat den uitgelezene pc-games van 2021. Den Zephyrus M16 beschikt overheen ene i9-11900H-cpu, Nvidia Geforce RTX 3070-videokaart plus ene WQHD-scherm met ene verversingssnelheid van 165 Hz,  3 milliseconden vertragingstijd plus sponsoring voordat Dolby Vision.

Lees hier meer overheen den ROG Zephyrus M16.

rog

StemmenInformatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader