Star Wars: The Old Republic-uitbreiding uitgesteld naar 2022


Den uitzetting had werkelijk komende week uit willen komen. Den ontwikkelaar meldt echter dat ie iets meer tijdstip nodig heeft wegens nieuwe gebieden te verbeteren, Recentelijk is ene publieke test gedaan plusteken den terugkoppeling diegene dat opleverde wordt zowel verwerkt.

Te Legacy of the Sith rondreizen toneelspelers be zoals “den donkerste krochten plusteken verste gebieden van ie universum”. Daarnaast schenkkan men zowel ene persoonlijke gevechtsstijl ontgrendelen. Toneelspelers vechten wegens controle van den Manaan. Te den zeeën van dit planeet is kostbaar medisch bronmateriaal te vinden. Voorts wordt den levelcap zoals 80 verhoogd.


 • Op Halo geïnspireerde wapens te Destiny 2 verschenen 08 december 2021 07:12


 • Nickelodeon All-Star Brawl

  Garfield is ene dlc-personage voordat Nickelodeon All-Strak Brawl 08 december 2021 07:12


 • halo infinite

  Nieuwe beeldhouwwerken van Halo-televisieserie onthuld 08 december 2021 07:12


 • The Last of Us Artwork

  Nick Offerman speelt Bill te The Last of Us-serie 08 december 2021 07:12


 • Ubisoft Quartz

  Ubisoft onthult nft’s voordat Ghost Recon Breakpoint aan 08 december 2021 07:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader