Sherlock Holmes: Chapter One volgend jaar pas naar PS4 en XOne


Dat heeft ontwikkelaar Frogwares aangekondigd. Den spel verscheen ter november alreeds op PlayStation 5, Xbox Series X plusteken S plusteken pc plusteken waarna worden alreeds aangekondigd dat den PS4- plusteken Xbox One-versies zometeen zullen verschijnen, maar nu is den release nog voorts uitgesteld zoals volgend schooljaar.

Sherlock Holmes: Chapter One speelt zichzelf ge ter den jongvolwassen jaren van den beroemde speurder. Hij moeten op research ter eentje stadje op eentje tropisch schiereiland, terwijl hij ter wordt gestaan vanwege eentje andere John Watson dan ventilatoren van den speurder gewoon zijn. Den spel biedt voorts den structuur van den uiterst recente Sherlock Holmes-games, met eentje open spelwereld wegens te verkennen plusteken zaken te onderzoeken.


 • switch oled

  Nintendo Switch Oled-model kopen: Alle winkels plusteken inlichting op eentje rij 08 december 2021 10:12


 • GeForce Now

  GeForce Now biedt krachtige cloud gaming, maar waas somwijlen compatibiliteit 08 december 2021 10:12


 • Uncharted 4

  Sony verwijdert losstaande versies Uncharted 4 plusteken The Lost Legacy 08 december 2021 09:12


 • Warzone

  ‘Mobiele versie Call of Duty: Warzone verschijnt ter 2022’ 08 december 2021 09:12


 • Nintendo Switch

  Nintendo-hacker Gary Bowser moeten nog ooit 10 miljoen dollar financieren 08 december 2021 09:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader