Gigabyte verklapt bestaan nieuwe Nvidia- en AMD-videokaarten


Den twee Nvidia-gpu’s plus AMD’s nieuwe budgetkaart zijn stuk voordat stuk nog noch officieel aangekondigd, maar werden om Gigabyte welnu doorgegeven aan den Euraziatische Economische Provisie (EEC). Van alle trio den nieuwe modellen deden reeds welnu geruchten den traject, maar van zekerheid wasgoed nog weinig sprake.

Hardware-Twitteraar @momomo_us had zowel ditmaal den primeur. Gigabyte’s uiterst recente rekest via den provisie noemt expliciet Eagle-modellen voordat Nvidia’s GeForce RTX 3080 (12 GB), eentje GeForce RTX 3070 Ti (16 GB) plus Radeon RX 6500 XT (4 GB) van AMD. 

Gigabyte’s marktindicering verstrekken den geruchten wederom meer overtuigingskracht. Producten diegene via den EEC ingepland wordt paardenhoeven noch vanaf se te verschijnen — maar Gigabyte heeft er eentje handje van dit aanvragen ‘te vroegtijdig’ om te geven. Te ie verleden verklapte Gigabyte zo zowel reeds den overkomst van AMD’s Radeon RX 6600 XT (8 GB) plus recentelijk nog den herintroductie van Nvidia’s GeForce RTX 2060 (12 GB).

Voordat den twee Nvidia-kaarten plus AMD’s nieuwe budgetoptie gaat één plus idem op: van verschijningsdata noch adviesprijzen is sprake. Mogelijk verrichten beide fabrikanten den nieuwe gpu’s straks officieel uit den lappen. Op zijn vroegst zullen dat op CES 2022 kunnen voorvallen; eentje volwassene technologiebeurs waarvoor AMD te ieder geval reeds eentje presentatie te den programma heeft staan.

Nvidia heeft vooralsnog geen presentatie ingeroosterd op CES 2022, reeds wordt dit welnu verwachten. Ongeacht ie aandikken van den laptopportfolio wordt den CES-aandacht meermaals ingezet wegens ie lagere plus middensegment van gpu’s te spekken.


 • Render van een Intel Core-processor, specifiek die uit de Alder Lake-generatie.

  Intel Raptor Lake-cpu met 24 kernen plus 32 threads gespot 06 december 2021 16:12


 • Render van de onderkant van een Nvidia GeForce RTX 2060 Founder's Edition

  Nieuwe RTX 2060 krijgt weliswaar geen Founder’s Edition 06 december 2021 14:12


 • Dell Alienware AW2721D-monitor biedt volmaaktheid met eentje prijskaartje 05 december 2021 10:12


 • Persfoto van een CES-beursvloer, met op de voorgrond een drukke menigte.

  Intel plus AMD plannen CES 2022-presentaties te 03 december 2021 18:12


 • Officiële illustratie van Qualcomm's Snapdragon G3x ontwikkelkit.

  Qualcomm doet Snapdragon G3x-handheld uit den lappen 02 december 2021 15:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader