Verhaalmissies in Halo Infinite niet herspeelbaar


Dat heeft Polygon gemeld. Dit is opvallend, omdat toneelspelers ter eerdere Halo-games missies tijdens ie uitspelen van den strijd welnu overnieuw konden doorlopen. Hevig vreemd is den verandering echter noch: Halo Infinite speelt zichzelf ter tegenstelling totdat vorige games be ter ene open wereld, watten ie lastiger maakt wegens herspeelbaarheid van missies te implementeren.

Aan The Verge heeft ontwikkelaar 343 Industries tussentijds toestaan weten dat ie ter den toekomst weliswaar ene methode wil vinden wegens herspeelbaarheid van missies mogelijk te maken. “Wij hebben nog geen datum aangekondigd, maar er wordt aan gewerkt. Wij willen herspeelbaarheid toevoegen dat werkt, plus dat is ene stuk lastiger ter ene open wereld.”

Den optie wegens missies te herspelen ter den strijd is noch den enige optie diegene schrede na lancering aan den spel wordt toegevoegd: den co-op plus Forge wordt schrede ergens volgend schooljaar aan den spel toegevoegd.

Halo Infinite is vanaf ochtend verkrijgbaar op Xbox-consoles plus pc. Den multiplayer is nu hoewel verkrijgbaar plus free-to-play. Gamer.nl gaf ene 9 aan den spel: “Halo Infinite brengt den reeks terug zoals waar ie twintig schooljaar geleden begon. Terug zoals den eenzame supersoldaat, ene praatgrage AI-compagnon plus schietpartijen diegene geheid uitmonden ter ene heerlijke puinhoop van kleurrijke explosies plus gillende aliens. Terug zoals ene verrassend soepel spelende multiplayer, waar dankzij diezelfde puinhoop geen twee potjes idem zijn. Terug zoals ene spel diegene wij oneindig lang willen blijven spelen.”


 • Zelda

  Fan maakt Kakariko Village uit Zelda na ter Unreal Engine 5 07 december 2021 10:12


 • Sonic Colors

  Sonic the Hedgehog afwezig op The Spel Awards 07 december 2021 10:12


 • Activision Blizzard

  Call of Duty: Warzone-makers werkstaking wegens ontslagen 07 december 2021 10:12


 • Xbox Game Pass

  Viertal pc-games diegene op dag één zoals Spel Pass komen wordt vrijdag onthuld 07 december 2021 09:12


 • switch

  Joy-Con-controller van Nintendo Switch kapot? Zo fix jij stick drift 07 december 2021 09:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader