Uncharted: Legacy of Thieves Collection komt op 28 januari naar PS5


Dat heeft Sony aangekondigd via PlayStation Blog. Ter ie wetsartikel wordt zowel ene nieuwe trailer getoond – diegene hieronder te bekijken is – eveneens diverse screenshots. Ter dit gedichtenbundel, diegene vroeger dit schooljaar ofschoon worden aangekondigd, zitten den PS4-games Uncharted 4: A Thief’s End plus Uncharted: The Lost Legacy.

Den collectie bevatten drietal verschillende grafische modi. Ter Fidelity Mode kunnen toneelspelers den spellen ter native 4k met 30 fps spelen. Ter Voorstelling Mode is ie spel ter 60 frames vanaf tel te spelen. Plusteken ter Voorstelling+ Mode wordt 120 fps plus 1080p aangehouden. Laadtijden zijn nauwelijks cadeau ter den PS5-versie plus den haptische terugkoppeling plus adaptieve triggers van den DualSense-controllers wordt zowel tweedehands. 

Den collectie komt op PlayStation 5 zowel lichamelijk indien digitaal uit op 28 januari 2022 plus gaat 49,99 euro kosten. Mensen diegene Uncharted 4: A Thief’s End, The Lost Legacy of ene gedichtenbundel van den twee games ofschoon hadden gekocht, kunnen voordat 10 euro upgraden. Dit geldt noch voordat mensen diegene A Thief’s End via PlayStation Plus hebben verkregen. Zowel benadrukt Sony dat den multitplayermodus van den games noch onderdeel is van dit collectie.

Zoals medegedeeld is er nog geen precieze releasedatum voordat den pc-versie. 


 • Xbox Series X

  Xbox Series X-loting op Coolblue van start getogen 07 december 2021 15:12


 • Embark

  Voormalige Battlefield-ontwikkelaars werken aan Arc Raiders 07 december 2021 15:12


 • Forza Horizon 5

  Nieuwe wagens plus wendingen ter Series 2 plus 3 van Forza Horizon 5 07 december 2021 15:12


 • Serious Sam 4

  Serious Sam 4 staat plots op Spel Pass voordat Xbox Series plus pc 07 december 2021 14:12


 • Strak Wars: Hunters-video toont gameplay van free-to-play-game 07 december 2021 14:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader