Horizon Forbidden West-artikel vertelt meer over gevechten


Hoewel er geen compleet nieuwe plaatjes wordt getoond van ie spel, inhouden ie wetsartikel welnu ene veel gifjes diegene uit eerdere gameplaybeelden zijn gehaald. Ter ie wetsartikel wordt gepraat overheen den verschillende opties diegene hoofdpersoon Aloy heeft wegens den machines te snugger overheen te zijn, ofschoon willen den vijanden ter dit eindje zowel slimmer overvallen wegens voordat ene grotere uitdaging te zorgen. Ie complete wetsartikel is hier te oplezen.

Horizon Forbidden Westelijk verschijnt op 18 schrikkelmaand 2022 op PlayStation 5 plusteken PlayStation 4. Ie voortzetting op Horizon Zero Dawn wordt televisiekanaal indien ie eerste eindje ontwikkeld ingevolge ie Nederlandse Guerrilla Games. Verfrissend ter dit eindje is onder andere dat Aloy vermag vooroverduiken.

horizon forbidden west

 • Xbox Series X

  Xbox Series X-loting op Coolblue van start getogen 07 december 2021 15:12


 • Uncharted 4

  Uncharted: Legacy of Thieves Collection komt op 28 januari zoals PS5 07 december 2021 15:12


 • Embark

  Voormalige Battlefield-ontwikkelaars werken aan Arc Raiders 07 december 2021 15:12


 • Forza Horizon 5

  Nieuwe wagens plusteken wendingen ter Series 2 plusteken 3 van Forza Horizon 5 07 december 2021 15:12


 • Serious Sam 4

  Serious Sam 4 staat plots op Spel Pass voordat Xbox Series plusteken pc 07 december 2021 14:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader