Call of Duty: Warzone-makers staken vanwege ontslagen


Afgelopen week bleek dat den werknemers, diegene verantwoordelijk waren voordat ie uittesten van spellen plus zorgen dat bugs ontdekt wordt, geen contractverlenging kregen aangeboden. Dat terwijl kip voorheen eentje loonsverhoging plus diverse reserve’s waren toegezegd.

Diverse werknemers van den Activision Blizzard-studio waren gisteren aan ie werkonderbreking mits reactie daarop. Den werknemers opvorderen dat elke werknemer van ie QA-team, waaronder den vorige week ontslagen werknemers, volledig posities te ie concern krijgen.

Activision laat mits reactie weten dat ie van ruwweg vijfhonderd parttime werknemers volledig werknemers maakt. “Helaas zorgt dit wendingen ervoor dat wij twintig parttime werknemers verstrooid overheen verschillende studio’s moesten meespelen dat hun contract noch worden verlengd.”

Raven Software is eentje van den ontwikkelaars van Call of Duty: Warzone, eentje hoogst succesvolle battle royale-game. Morgenavond begint eentje verrassend tijdvak voordat den battle royale-game ter den vorm van Pacific, met eentje tropische opbergmap. Ie is wollig of den werkonderbreking stem heeft op den lancering van Pacific, maar niets wijst ginder vooralsnog op.


 • Halo Infinite

  Verhaalmissies ter Halo Infinite noch herspeelbaar 07 december 2021 10:12


 • Zelda

  Fan maakt Kakariko Village uit Zelda na ter Unreal Engine 5 07 december 2021 10:12


 • Sonic Colors

  Sonic the Hedgehog dominant op The Spel Awards 07 december 2021 10:12


 • Xbox Game Pass

  Viertal pc-games diegene op dag één zoals Spel Pass komen wordt vrijdag onthuld 07 december 2021 09:12


 • switch

  Joy-Con-controller van Nintendo Switch kapot? Zo fix jouw stick drift 07 december 2021 09:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader