Nieuwe RTX 2060 krijgt toch geen Founder's Edition


Afgelopen week liet Nvidia officieel weten den uiteindelijk EOL-verklaarde RTX 2060 terug te brengen, ditmaal met 12 GB aan GDDR6-videogeheugen. Verwittiging op Nvidia’s inherent (internationale) webstek oningewijde te wijzen op ie is van eentje nieuwe Founder’s Edition, maar dat blijkt nu eentje kopiëer-en-plak-foutje te zijn geweest.

Tussentijds spreekt Nvidia op officiële webpagina’s noch meer overheen eentje mogelijke Founder’s Edition — laat staan andere huiseigen producten met den herrezen chipset. Den gpu lijkt daarentegen welnu ruimschoots verscheept te wordt zoals Nvidia’s vrouwen, waarbij enkelen nog voordat den officiële onthulling lieten weten dat zij plannen hadden voordat den RTX 2060-wederkeer

Specifiatielijst van de twee soorten GeForce RTX 2060-gpu's van Nvidia.

Ie wel-of-niet verschijnen van eentje Founder’s Edition is zuiver afkomstig van Nvidia’s Engelstalige webpagina’s. Op den officiële, Nederlandse webpagina voordat GeForce RTX 2060 wordt den vernieuwde variant nog noch verwoord, watten doet twijfelen of den speelkaart überhaupt plaatselijk vacant opperen wordt.

Internationaal waargenomen zullen den nieuwe 12 GB-variant van den RTX 2060 ochtend nu willen verschijnen. Ongeacht eentje verdubbeling ter videogeheugen lijkt den Turing-chipset noch significant versneld te zijn — ter ieder geval noch onderbrak Nvidia zelf. Partnerfabrikanten zijn vrij wegens den chipset ter eentje ander jasje te ophijsen, dan welnu den kloksnelheden lichtjes op te voeren.


 • Dell Alienware AW2721D-monitor biedt volmaaktheid met eentje prijskaartje 05 december 2021 10:12


 • Officiële illustratie van Qualcomm's Snapdragon G3x ontwikkelkit.

  Qualcomm doet Snapdragon G3x-handheld uit den lappen 02 december 2021 15:12


 • Promotionele render van de GeForce RTX 2060-videokaart van Nvidia.

  Nvidia heronthult RTX 2060 met 12 GB memorie 02 december 2021 14:12


 • Promotionele afbeelding van de Nvidia GeForce RTX 3060, verlicht en afgebeeld in een gamecomputer.

  ‘RTX 3050 is sneller dan GTX 1660 Super’ 01 december 2021 07:12


 • Gelekte afbeelding van een mogelijke handheld van Qualcomm, in samenwerking met Razer.

  Razer plusteken Qualcomm werken samen aan next-gen handheld 30 november 2021 17:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader