Sony zou aan Game Pass-concurrent voor PlayStation werken


Dat meldt Bloomberg’s Jason Schreier, diegene welnu vaker op voorhand correcte kennisgeving zoals zonder heeft gebracht. Ie project zullen den codenaam Spartacus dragen plus te den lentetijd van 2022 willen start.

Den service zullen zowel PlayStation Plus mits PlayStation Now samenvoegen plus reorganiseren totdat één abonnementsservice met verschillende betaalniveaus. Voordat ie laagste betaalniveau zullen toneelspelers toegang krijgen totdat online gaming, maar met hogere niveaus zullen zowel diverse PlayStation 4- plus 5-games zonder reserve kosten gespeeld kunnen wordt – hoewel zullen Sony noch den allernieuwste PlayStation-games er op willen zetwerk. Ene nog duurder seizoenkaart zullen vervolgens zowel toegang geven totdat allerlei klassieke PS1-, PS2-, PS3- plus PSP-games.

Sony heeft ie voorgaande roddel vooralsnog noch bevestigd. 


 • Fall Guys

  Aloy uit Horizon-games komt zoals Fall Guys 04 december 2021 11:12


 • bioshock

  ‘Nieuwe Bioshock speelt zichzelf be te stad op Antarctica te den jaren 60’ 04 december 2021 11:12


 • Grid Legends

  Grid Legends komt op 25 schrikkelmaand uit 04 december 2021 10:12


 • Activision Blizzard

  Activision ontslaat onverwachts Call of Duty-testers 04 december 2021 10:12


 • Hoogtepunten: Cyberpunk 2077-ontwikkelaar werkt aan nieuwe games 04 december 2021 09:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader