EA wil Battlefield-universum verspreid over meerdere games maken


Dat vertelt Vince Zampella ter ene vraaggesprek met Gamespot. Tegelijkertijd worden aangekondigd dat Zampella, den oprichter van Respawn Entertainment, den ontwikkeling van den Battlefield-franchise gaat overzien. Oskar Gabrielson, diegene meer dan negen schooljaar werkzaam wasgoed gedurende ie handel, vertrekt gedurende EA.

Zampella ziet ene Battlefield-universum voordat zichzelf bestaande uit meerdere games, met erin gedeelte personages plusteken vertellen, met “den speler ter ie midden”. Op diegene wijze wil men “Battlefield toestaan groeien”.

Op dit uur is zoals vroeger vertrouwd worden geproduceerd Battlefield Mobile ter den maak gedurende Industrial Toys. Ripple Effect – voorheen vertrouwd mits Dice LA – werkt nu aan ene nieuwe spel diegene stukje moeten uitmaken van ie Battlefield-universum. Marcus Lehto, den medebedenker van Halo, is ene studio ter Seattle gestart dat zichzelf richt op ie opbouwen van ie Battlefield-universum verstrooid overheen “ene variatie aan ervaringen”.

Volgens Zampella moeten ie vroeger dit najaar uitgekomen Battlefield 2042 zowel blijven groeien plusteken ontwikkelen. Dice, Ripple Effect plusteken Lehto’s studio werken iedereen samen aan ie verbeteren van den spel.


 • Persfoto van een CES-beursvloer, met op de voorgrond een drukke menigte.

  Intel plusteken AMD plannen CES 2022-presentaties ter 03 december 2021 18:12


 • solar ash

  Watten spelen wij dit weekend? 4 plusteken 5 december 03 december 2021 17:12


 • GTA Online

  Dubbele beloningen plusteken kortingen ter GTA Online 03 december 2021 16:12


 • Dynasty Warriors 9

  Ene uitgebreide oogopslag op Dynasty Warriors 9 Empires 03 december 2021 15:12


 • Battlefield 2042

  EA geven eerste details van nieuwe Battlefield 2042-map Exposure 03 december 2021 14:12

Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader