Activision ontslaat onverwachts Call of Duty-testers


Dat meldt onder andere The Washington Postbode. Den testers zullen voorheen onderbrak Activision Blizzard zijn verteld dat zij zullen gaan werken erbij eentje nieuwe partner, Volt, plus daarginds zelfs eentje loonsverhoging plus diverse toegevoegd’s zullen ontvangen. Te positie daarvan zijn zij gisteren ontslagen. Eén QA-werknemer liet ter ieder geval weten van te voren noch op den hoogte te zijn van den ontslagronde. 

“Ik voel mij verslagen. Mijn vrienden van QA erbij Raven worden alhoewel maanden eentje nieuwe structuur toegezegd wegens hun lonen opwaarts te krijgen”, zo tweette Raven-community manager Austin O’Brien. “Vandaag werden kostbare leden van ie team één voordat ter één ter meetings geroepen plus ontslagen.”

Raven Software is eentje van den ontwikkelaars van Call of Duty: Warzone, eentje hoogst succesvolle battle royale-game. Op internet is dan zowel controverse ontstaat rondom ie waarheid dat werknemers zijn ontslagen ter positie van dat zij den beloofde loonsverhoging hebben gekregen.


 • PlayStation Logo

  Sony zullen aan Spel Pass-concurrent voordat PlayStation werken 04 december 2021 10:12


 • Hoogtepunten: Cyberpunk 2077-ontwikkelaar werkt aan nieuwe games 04 december 2021 09:12


 • Halo

  Dit moeten jou weten voordat jou aan Halo Infinite begint 04 december 2021 08:12


 • Persfoto van een CES-beursvloer, met op de voorgrond een drukke menigte.

  Intel plus AMD plannen CES 2022-presentaties ter 03 december 2021 18:12


 • solar ash

  Watten spelen wij dit weekend? 4 plus 5 december 03 december 2021 17:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader