Intel en AMD plannen CES 2022-presentaties in


Op den Consumer Electronics Vertoning doet veel hardware-fabrikanten eentje zegje overheen aanstormende product(reeks)plusteken. Den focus ligt daarbij veelal op ie consumentenaspect, watten voordat chipfabrikanten mits Intel plusteken AMD vaak neerkomt op aankondigingen overheen notebook-hardware.

Den invulling van beide presentaties staat nergens zwart op wit, maar van hardnekkige verwachtingen is zeker sprake. AMD doet mogelijk hun eerste laptop-apu’s uit den Rembrandt-generatie (Ryzen 6000) uit den lappen, met mogelijk eentje uitstapje zoals desktops met den Radeon RX 6500 plusteken RX 6400-videokaarten diegene recentelijk vaker terugkwamen ter geruchten.

Voordat Intel ligt eentje bulletin overheen den Alder Lake-P-processoren ter ie verschiet. Den mobiele varianten van den recent gelanceerde twaalfde Intel Core-generatie willen ergens ter 2022 verschijnen, met op CES 2022 mogelijk nu eentje eerste verschijningsvorm van ie premium-aanbod. 

Op ie desktop-front wordt mogelijk den non-K-modellen van Alder Lake-S aangekondigd. Intels nieuwe desktopprocessoren komen vooralsnog onderbeen ter overklokbare smaken, terwijl zowel ie toegankelijkere aanbod overheen verloop van 2022 voorts uit dient te dijen.

Waargenomen den vanwege Intel ingeroosterde lengte van 45 minuten is den mogelijkheid klein dat den producer veel te zeggen heeft overheen Intel Arc, ie nieuwe videokaartvaandel. Mocht ie stof alsnog geciteerd wordt, dan is den mogelijkheid vitaal dat Intel vooral iets vergeten wil overheen Arc’s mobiele gpu’s — daarvan is namelijk nog weinig totdat niets bekendgemaakt.

Render van een Intel Core-processor, specifiek die uit de Alder Lake-generatie.

Ongeacht Intel plusteken AMD wordt zowel van Nvidia nog eentje CES 2022-presentatie verwachten. Ie groene kamp heeft nog geen officiële programma gedeclareerde, maar zullen tijdens CES 2022 welnu eentje bulletin ter kunnen plannen rondom den verwachte RTX 3050 of eentje mogelijk Ti-model voordat den RTX 3090.

CES wordt ditmaal zowel digitaal mits lijfelijk georganiseerd, ter tegenstelling totdat vorig schooljaar. Ie daadwerkelijke evenement loopt van 5 totdat 8 januari plusteken is weer terug honingbij over ter Tussenvoegsel Vegas, zoals den studiebeurs zowel pre-pandemie gehouden worden.


 • Officiële illustratie van Qualcomm's Snapdragon G3x ontwikkelkit.

  Qualcomm doet Snapdragon G3x-handheld uit den lappen 02 december 2021 15:12


 • Promotionele render van de GeForce RTX 2060-videokaart van Nvidia.

  Nvidia heronthult RTX 2060 met 12 GB herinneringsvermogen 02 december 2021 14:12


 • Promotionele afbeelding van de Nvidia GeForce RTX 3060, verlicht en afgebeeld in een gamecomputer.

  ‘RTX 3050 is sneller dan GTX 1660 Super’ 01 december 2021 07:12


 • Gelekte afbeelding van een mogelijke handheld van Qualcomm, in samenwerking met Razer.

  Razer plusteken Qualcomm werken samen aan next-gen handheld 30 november 2021 17:11


 • Foto van een Sapphire Pulse-videokaart uit de RDNA2-generatie.

  Sapphire verkoopt stiekem RDNA2-gpu’s mits mining-kaarten 29 november 2021 13:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader