Fysieke versie Grand Theft Auto: The Trilogy verschijnt later


Dat heeft Rockstar permitteren weten. Den fysieke editie zullen werkelijk op 6 december uitkomen, maar verschijnt nu op 17 december op PlayStation plusteken Xbox plusteken schrede te 2022 op Nintendo Switch. 

Rockstar heeft daarnaast patch 1.03 voordat den digitale editie van den spel uitgebracht. Ermee zijn, zoals uit den patch notes blijkt, meer dan honderdtal bugs plusteken andere problemen opgelost. 

Op release worden den heruitgave van den trilogie geplaagd vanwege problemen, met kritiek van recensenten plusteken toneelspelers totdat gevolg. Rockstar bracht vroeger alreeds eentje patch uit wegens problemen op te lossen plusteken bood zijn verontschuldigingen aan voordat den staat van ie spel.

Den collectie scoorde eentje 4 op Gamer.nl: “Twee decennia lang stonden den trio GTA-games uit ie PlayStation 2-tijdperk symbool voordat den opkomst van ie openwereldgenre. Hun grensverleggende vrijheid plusteken tijdloze naslag gaven onzerzijds herinneringen voordat ie leven. Nu staan dit historische games te één opstopper symbool voordat watten eentje remaster absoluut noch moeten uitvoeren.”


 • Halo Infinite

  Den gamereleases van december 01 december 2021 15:12


 • Firegirl

  Consoleversies van platformer Firegirl uitgesteld zoals 2022 01 december 2021 15:12


 • PlayStation 5

  Systeemupdates voordat PS5 plusteken Switch uitgebracht 01 december 2021 14:12


 • Dead Cells

  Nieuwe betaalde uitvergroting voordat Dead Cells onthuld 01 december 2021 14:12


 • Fall Guys komt dit klas noch meer uit op Switch plusteken Xbox 01 december 2021 14:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader