Eerste Titanfall niet meer digitaal te koop


Ontwikkelaar Respawn kondigde gisteren aan dat ie spel te maart 2022 zowel van abonnementsservices verdwijnt. Den servers blijven echter welnu live voordat mensen diegene ie spel alhoewel hebben. Titanfall verscheen te 2014.

Er is geen duidelijke reden gegeven voordat ie uitvallen van den verkoper van Titanfall. Den afgelopen jaren is den reeks echter ie slachtoffer van DDoS-aanvallen, ten dele te spoed gezet onderbrak ventilatoren diegene vinden dat den ontwikkelaar te weinig voetlicht verstrekken aan Titanfall onderbrak ie welslagen van Apex Legends.

Respawn benadrukt dat Titanfall ene important onderdeel van den studio blijft plusteken dat “dit ongelooflijke universum blijft is. Op dit ogenblik te Titanfall 2 plusteken Apex Legends, plusteken te den toekomst.”


 • switch oled

  Nintendo Switch Oled-model kopen: Alle winkels plusteken verwittiging op ene rij 02 december 2021 17:12


 • Screenshot van de Battlefield Portal-modus in Battlefield 2042.

  Dice werkt aan soelaas serverproblemen Battlefield 2042 02 december 2021 15:12


 • The Ascent

  PlayStation-versies The Ascent vastgelegd te Taiwan 02 december 2021 15:12


 • Officiële illustratie van Qualcomm's Snapdragon G3x ontwikkelkit.

  Qualcomm doet Snapdragon G3x-handheld uit den lappen 02 december 2021 15:12


 • Fortnite

  Einde Fortnite Chapter 2 gelekt 02 december 2021 15:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader