Ontwikkeling Dying Light 2: Stay Human is afgerond


Dat heeft Techland aangekondigd. Wanneer ene spel goud gaat, vermag den disk wordt gedrukt plus klaargemaakt wordt voordat release. Logischerwijs houdt den ontwikkeling van games tegenwoordig vaak noch op gedurende dit mijlpaal, waargenomen ie zijn van diverse updates plus patches.

Dying Light 2: Stay Human komt op 4 sprokkelmaand 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One, Steam, Epic Games Store plus Switch via den cloud. Den komende maanden voordat release gaat Techland usances wegens terugkoppeling diegene ie heeft gekregen van hands-on sessies met den media te verwerkt te den uiteindelijke versie van den spel.

Morgenavond toont Techland weer vijftien minuten aan gameplay van ie spel te Episode 5 van den videoreeks Dying 2 Know. Den plaatjes zijn wegens 21:00 uur Nederlandse tijdstip live via Twitch te bekijken.


 • bonuslevel

  Vertellen te Nintendo-games met Simon Zijlemans- Bonuslevel #73 01 december 2021 11:12


 • The Game Awards

  Sting zingt tijdens The Spel Awards ene nummer uit Arcane 01 december 2021 11:12


 • Minecraft Caves & Cliffs Part 2

  Tweede sector Caves and Cliffs-update voordat Minecraft nu uit 01 december 2021 11:12


 • Card Shark

  Indiegame Card Shark uitgesteld zoals 2022 01 december 2021 11:12


 • Chrono Cross

  Square Enix hint zoals Chrono Cross-content te Another Eden 01 december 2021 10:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader