Nieuwe betaalde uitbreiding voor Dead Cells onthuld


Den uitvergroting komt ergens start volgend klas uit voordat PlayStation, Xbox, Switch plusteken pc plusteken volgt den betaalde uitbreidingen The Bad Seed plusteken Fatal Falls op. 

Ter The Queen and the Sea wordt twee nieuwe gebieden aan den spel toegevoegd: Infested Shipwreck plusteken Lighthouse. Dit gebieden komen vooral voordat tegen ie einde van den spel plusteken stappen parallel aan High Peak Castle plusteken Throne Slagroom. Daardoor is den Hand of the King noch meer den enige eindbaas van den spel – men vermag ie straks ok opvangen tegen den Queen plusteken eentje verfrissend einde geoefend.

Voorts bevatten den uitvergroting nieuwe vijanden, nieuwe wapens plusteken eentje verfrissend huisdier. Na den release van The Queen and the Sea moeten er minstens eentje klas lang nog meer nieuwe kosteloos content voordat den spel uitkomen.

Den roguelike actieplatformer met metroidvania-elementen Dead Cells worden wasgoed ontvangen vanwege zowel den pers mits gamers. Ie ter 2018 uitgekomen spel ontving eentje 8,5 op Gamer.nl: “Roguelike Dead Cells is meedogenloos, scheutig, gevarieerd plusteken diepgaand. Mits eentje goede vader helpt ie spel jij staand wanneer jij valt, legt uit watten er lapsus ging plusteken schenken jij eentje verse snijwondje mee wegens tijdens jij volgende poging op te kauwen.”


 • Halo Infinite

  Den gamereleases van december 01 december 2021 15:12


 • Firegirl

  Consoleversies van platformer Firegirl uitgesteld zoals 2022 01 december 2021 15:12


 • PlayStation 5

  Systeemupdates voordat PS5 plusteken Switch uitgebracht 01 december 2021 14:12


 • Fall Guys komt dit klas noch meer uit op Switch plusteken Xbox 01 december 2021 14:12


 • Everwild

  Hoofddesigner Alien Isolation gaat ontwikkeling Everwild aansturen 01 december 2021 14:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader