Hoofddesigner Alien Isolation gaat ontwikkeling Everwild aansturen


Dat heeft hij dit week bevestigd. “Ik vind ie omvangrijk wegens honingbij Zonderling aan den slag te gaan mits vormgeving director van Everwild. Ik kijk er zoals uit wegens geweldige waar te maken met dit ongelooflijk team.”

Ie veelkleurig ogende Everwild worden enkele jaren geleden nu onthuld plus is sindsdien op diverse evenementen getoond. Weliswaar is er nog relatief weinig vertrouwd overheen den nieuwe Zonderling-game. 

Voorheen dit schooljaar gingen er geruchten dat den ontwikkeling van Everwild volledig wasgoed geschrapt plus weer gestart. Hoewel dit noch bevestigd is, zullen den overkomst van ene nieuwe vormgeving director ginder welnu zoals kunnen hinten. Vorig schooljaar vertrok creative director Simon Woodroffe nu honingbij Zonderling, watten den vermoedelijke reboot van den ontwikkeling ter snelheid zullen hebben gezet.

Microsoft liet recentelijk weten dat er meer van Everwild getoond zullen wordt “wanneer er coole waar te voorvallen zijn”.


 • Halo Infinite

  Den gamereleases van december 01 december 2021 15:12


 • Firegirl

  Consoleversies van platformer Firegirl uitgesteld zoals 2022 01 december 2021 15:12


 • PlayStation 5

  Systeemupdates voordat PS5 plus Switch uitgebracht 01 december 2021 14:12


 • Dead Cells

  Nieuwe betaalde uitzetting voordat Dead Cells onthuld 01 december 2021 14:12


 • Fall Guys komt dit schooljaar noch meer uit op Switch plus Xbox 01 december 2021 14:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader