December op Gamer.nl: de Top 100 van 2022 en meer


Pepernoten, kerstbomen, oliebollen, lekker warm te zitten gamen: er is voldoende wegens geestdriftig van te wordt te december. Zowel den Gamer.nl-redactie kijkt elk schooljaar weer reikhalzend uit zoals dit tijdsperiode, want dat is traditioneel den maand dat er eentje opeenhoping leuke content op stapel staat voordat den webstek. Ginds willen wij jullie via dit redactiepost even aan herinneren.

Natuurlijk is ie absolute paradepaardje den Top 100 van 2022. Netwerk zoals te vele voorgaande jaren, loeren wij lopend den laatste vijf dagen van ie schooljaar zoals den honderdtal uiterst veelbelovende games van volgend schooljaar. Op diegene wijze weet jou meteen watten voordat mooie games er aan zitten te komen. Jouw komt vast eentje twee titels tegen diegene nog noch op jou radar stonden. Plusteken welke spel staat dit schooljaar op diegene felbegeerde eerste plek? Den redactie is op dit uur nu druk te den weer wegens den register samen te stellen.

Vlak voordat den Top 100 van 2022 van start gaat, wordt natuurlijk zowel den Top 25 van 2021 onthuld. Hierin verzorgen wij den 25 uitgelezene games van dit schooljaar, volgens den Gamer-redactie welteverstaan. Ginds gaat eentje langdurige, felle plusteken ietwat chaotische discussie aan vooraf. Religie onzerzijds dus wanneer wij zeggen dat ie bloed, zweet plusteken tranen kost wegens dit register samen te stellen.

Natuurlijk kun jou verderop te den maand – plusteken start volgend schooljaar – zowel den terugkeer van den Favorieten van den redactie-rubriek vooruitzien. Hierin krijgen redactieleden den mogelijkheid hun inherent favoriete spel toe te lichten plusteken – indien gewenst – eentje subjectief vertelsel overheen hun ervaringen met ie inzake spel te zei.

Totdat slot zullen er nog eentje veel recensies volgen. Den meeste games zijn tijdelijk welnu uit, maar er staan er nog eentje twee op stapel – waaronder natuurlijk Halo Infinite. Zowel verzorgen wij enkele games diegene voorheen dit schooljaar zijn uitgekomen, maar diegene wij nog noch van eentje review hadden voorzien. Dat corrigeren wij dit maand.

December wordt dus plezier geblazen op Gamer.nl. Ter ieder geval voordat onzerzijds indien redactie, plusteken hopelijk zowel voordat jullie indien gas!


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Fysieke versie Grand Theft Wagen: The Trilogy verschijnt zometeen 01 december 2021 08:12


 • The Witcher s2

  Geralt plusteken Yennefer te trailer van tweede The Witcher-seizoen 01 december 2021 08:12


 • Starfield

  Starfield-video toont meer artwork van den spel 01 december 2021 08:12


 • Halo Infinite

  Den lanceringstrailer van den Halo Infinite-campagne 01 december 2021 08:12


 • METROID DREAD

  Metroid Dread-ontwikkelaar werkt aan nieuwe spel 01 december 2021 08:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader