De gamereleases van december


Den gamereleases van den maand wordt mee mogelijk vervaardigd voort Spel Mania XP, hiermee spaar jouw coins, unlock jouw badges, ontvang jouw kortingen, ontvang jouw persoonlijke vouchers plus nog veel meer!

Lees hier meer overheen partnercontent op Gamer.nl

Solar Ash

2 december – PlayStation 5, PlayStation 4 plus pc

Ter 2016 kwam Heart Machine met Hyper Light Drifter, eentje ondergewaardeerde, Zelda-achtige indiegame met eentje melancholische sfeer. Spirituele opvolger Solar Ash is watten dat betreft eentje totaal andere spel, diegene den prachtige pixelart verruilt voordat driedimensionale graphics plus inzet op den ‘flow’ van platformen. Indien eentje vrouwelijke drifter ‘roetsjen’, springen plus zweven toneelspelers namelijk voort den Ultravoid, dat planeten uit hun werkplek rukt plus groteske monsters aantrekt. Voorts roept den spel vooral veel vragen op, zoals wie den goddelijke entiteiten te den wereld werkelijk zijn plus watten er überhaupt gaande is. Precies zoals wij dat graag zien van eentje Heart Machine-game.

Solar Ash

Chorus

3 december – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc

Netwerken indien Solar Ash is Chorus eentje spel wegens absoluut te den gaten te liefhebben. Dit kleurrijke ruimteshooter worden onthuld indien eentje van den eerste Xbox Series X-games plus laat toneelspelers los te eentje universum dat wordt verbeten voort eentje perverse sekte. Indien ie personage Nara, dat beschikt overheen speciale krachten, vechten zij tegen ruimteschepen te vrij te verkennen sterrenstelsels plus te tempels diegene zichzelf noch liefhebben aan gangbare natuurwetten. Den snelle handeling plus kleurrijke graphics verrichten vermoeden dat Chorus eentje onverwachte kasstuk vermag wordt.

 • Bekijk Chorus voordat PlayStation 5 op Spel Mania
 • Bekijk Chorus voordat PlayStation 4 op Spel Mania
 • Bekijk Chorus voordat Xbox Series X plus S op Spel Mania
 • Bekijk Chorus voordat Xbox One op Spel Mania
Chorus

Final Fantasy 14: Endwalker

7 december – PlayStation 5, PlayStation 4 plus pc

Met weids 23 miljoen toneelspelers is Final Fantasy 14 ie uiterst succesvolle eindje uit den franchise. Veel toneelspelers steken dan zowel noch onder zetels of zandplaten dat zij World of Warcraft hebben verlaten wegens Square Enix’ mmo, met den uitbreidingen, te ontdekken. Endwalker, den vierde uitvergroting, belooft den huidige verhaallijn op spectaculaire wijze voltooid te sluiten. Wegens bondgenoten te rekruteren te nieuwe gebieden indien den stad Radz-at-Han plus den nieuwe spelershub Old Sharlayan, trachten toneelspelers weerstand te bieden tegen den teloorgang diegene dreigt. Zoals gewoonlijk krijgt den spel zowel eentje watergang aan nieuwe content, zoals den Sage- plus Reaper-klassen, nieuwe raids plus eentje levelcap van 90.

 • Bekijk Final Fantasy 14: The Complete Collection voordat PlayStation 4 op Spel Mania
Final Fantasy 14: Endwalker

Halo Infinite

8 december – Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc

Omdat wij voorheen schielijk alhoewel aan den slag konden met den multiplayermodus van Halo Infinite, is ie nu vooral wachten op den singleplayercampagne. Op onderstel van den eerste viertal uur kunnen wij stellen dat Infinite eerzuchtig is, met volwassene omgevingen diegene tal van zijactiviteiten bieden plus leuke gadgets diegene Master Chief veelzijdiger maken dan uiteindelijk. Zeker te combinatie met ie mysterieuze vertelsel rondom den nieuwe AI genaamd The Weapon, plus den verschrikkelijk soepele multiplayermodus, zullen Halo Infinite zomaar den liefste shooter van ie najaar kunnen wordt. Of ie zowel den volwassene comeback van den franchise wordt, moeten echter nog blijken.

 • Bekijk Halo Infinite Voordat Xbox Series X plus S op Spel Mania
 • Bekijk Halo Infinite voordat Xbox One op Spel Mania
halo infinite

The Gunk

16 december – Xbox Series X, Xbox One plus pc

Steamworld-makers Image & Form Games permitteren den tweedimensionale titels achter zichzelf voordat The Gunk. Erin stuitjes protagonisten Rani plus Beck op eentje prachtige planeet diegene wordt geteisterd voort eentje mysterieus spullen: gunk. Wegens middel van ie wegzuigen van den zwarte drap herstelt ie ecosysteem zichzelf langzaam maar zeker plus leren toneelspelers meer overheen verlaten samenlevingen plus den geschiedenis van den planeet. Hoewel platformen plus vechten tegen monsters zeker onderdeel uitmaken van den gameplay, lijkt The Gunk vooral te wenden wegens den planeet zichzelf zien repareren, plus den morele dilemma’s diegene honingbij den waardevolle natuur komen loeren.

Overige releases te november

 • Century: Age of Ashes (2 december, pc)
 • Danganronpa Decadence (3 december, Switch)
 • Asterix & Obelix: Week Them All! (2 december, PS4, Xbox One, Switch, pc)
 • Big Brain Academy: Brain vs Brain (3 december, Switch)
 • Disney Magical World 2: Enchanted Edition (3 december, Switch)
 • Sam & Max: Beyond Time and Space (8 december, Xbox One, Switch, pc)
 • Monopoly Madness (9 december, PS4, Xbox One, Switch, pc)
 • Loop Hero (9 december, Switch)

 • Syberia: The World Before (10 december, pc)
 • Gear.Club Unlimited 2: Ultimate Edition (PS5, PS4, Series X, Xbox One, Switch, pc)
 • Among Us (14 december, PS5, PS4, Series X, Xbox One)
 • Alien Isolation (16 december, Android, iOS)
 • Alfred Hitchcock: Vertigo (16 december, pc)
 • Five Nights at Freddy’s Security Breach (16 december, PS5, PS4, pc)


 • Firegirl

  Consoleversies van platformer Firegirl uitgesteld zoals 2022 01 december 2021 15:12


 • PlayStation 5

  Systeemupdates voordat PS5 plus Switch uitgebracht 01 december 2021 14:12


 • Dead Cells

  Nieuwe betaalde uitvergroting voordat Dead Cells onthuld 01 december 2021 14:12


 • Fall Guys komt dit schooljaar noch meer uit op Switch plus Xbox 01 december 2021 14:12


 • Everwild

  Hoofddesigner Alien Isolation gaat ontwikkeling Everwild aansturen 01 december 2021 14:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader