Uitgever bevestigt wederom visuele upgrade Lord of the Rings Online


Staart vorig schooljaar claimde den uitgeverij dat zowel nu, maar sindsdien is er niets van vernomen, totdat voordat kort. Recentelijk hield ie concern namelijk ene presentatie voordat aandeelhouders, waarin den visuele upgrade wederom worden benoemd.

Ontwikkelaar Daybreak investeert volgens den uitgeverij ter ene “opknapbeurt wegens den graphics te upgraden, den ervaring moderner te maken plus uit te brengen op consoles”. Dit zullen mee wordt gedaan wegens ter te spelen op den volgende Lord of the Rings-serie van Amazon, diegene vanaf 2 september 2022 te zien moeten zijn op Amazon Prime.

Lord of the Rings Onine verscheen origineel ter 2007. Hoewel den spel ter eerste instantie betaald wasgoed, is ie tijdelijk kosteloos speelbaar. Amazon werkte zowel aan ene andere mmo gebaseerd op Lord of the Rings, maar diegene is volgens eerdere mededelingen geannuleerd.


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plus kennisgeving op ene rij 29 november 2021 16:11


 • Resident Evil 4

  Stemacteur lekt mogelijk is van Resident Evil 4-remake 29 november 2021 15:11


 • Street Fighter 5

  Street Fighter 5-personage Luke vanaf vandaag verkrijgbaar 29 november 2021 15:11


 • Halo Infinite

  Live-action trailer van Halo Infinite draait wegens vechtende mensheid 29 november 2021 15:11


 • Western City Simulator

  Western City Renovator aangekondigd voordat pc 29 november 2021 15:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader