Razer en Qualcomm werken samen aan next-gen handheld


Ie Qualcomm-Razer-apparaatje is nog noch officieel onthuld, maar ie gelekte beeldmateriaal spreekt nu uitgebreid overheen specificaties plus den verdere visie voordat den draagbare console. Vooralsnog lijkt ie welnu te gaan wegens eentje Developer Kolenkit; noch zozeer ie daadwerkelijke marktproduct.

Onder den genoemde specificaties valt uiteraard den SoC, welke Qualcomm aan zullen leveren. Ie betreft den Snapdragon G3 Gen1-cpu, welke pakweg 20 totdat 30 procent sneller moeten werken dan Qualcomms huidige vlaggenschip. Den chip wordt gefabriceerd op eentje 4nm procedé, met daarop eentje Adreno-gpu van den vierde mensenleven.

Gelekte presentatieslide over een mogelijke handheld van Qualcomm, in samenwerking met Razer.
Gelekte presentatieslide over een mogelijke handheld van Qualcomm, in samenwerking met Razer.

Den slides spreken daarnaast zowel overheen eentje oled-scherm met 120 hertz beeldverversing plus hdr-mogelijkheden. Daarnaast zullen den ingebouwde 8k-camera, welke aan den voorzijde prijkt, “immermeer aan” staan. Den Snapdragon Sight-functies van Qualcomm voegen daarginds 18-bit RAW-data, uitgebreide bokeh-effecten plus andere foefjes aan toe. Den optica wordt mogelijk om Leica aangeleverd.

Ongeacht den camera lijkt den handheld op meer fronten eentje traditionele smartphone na te bootsen. Tussen den technische specificaties zweven zowel termen indien 5G-connectiviteit plus ‘FastConnect’ voordat Wi-Fi 6E-compatibiliteit. Den handheld zullen ongeacht native games vooral inspelen op den potentie voordat gamestreaming, zoals diegene van den Xbox of Google Stadia. 

Gelekte presentatieslide over een mogelijke handheld van Qualcomm, in samenwerking met Razer.

Wegens ie grotere ontwerp — den controllerachtige flanken toeschijnen vast te zitten aan ie geheel — is zowel den accumulator eentje noemenswaardig stuk groter dan menig smartphone. Met 6.000 mAh moeten den handheld weliswaar eentje stuk langer meegaan. Eentje usb-c-aansluiting zullen volstaan voordat laadsessies, maar vermag zowel tweedehands wordt indien DisplayPort-uitgang of ie bijvoegen van reserve accessoires. 

Zowel Razer indien Qualcomm hebben nog geen officieel woord gerept overheen ie mogelijk bestaat van hun samenwerkingsverband. Vermoedelijk valt verdere inlichting, ongeacht den slides zelf, nog onder strakke embargo’s. Zodra diegene vervallen, horen wij ongetwijfeld meer overheen den opmerkelijke smartphone-handheld…


 • Foto van een Sapphire Pulse-videokaart uit de RDNA2-generatie.

  Sapphire verkoopt stiekem RDNA2-gpu’s indien mining-kaarten 29 november 2021 13:11


 • Dramatisering van hoe Nvidia's DLSS-upscaling werkt.

  Nvidia’s DLSS nu officieel ondersteund op Valve’s Proton 26 november 2021 16:11


 • Black Friday

  Black Friday Deals: 4K-tv’s voordat gaming 26 november 2021 16:11


 • Black Friday-deals: Pc-gaming plus hardware 26 november 2021 16:11


 • Promotionele render rondom de Radeon RX 6000-generatie videokaarten van van AMD.

  AMD verhoogt roemen RDNA2-gpu’s voordat vrouwen met 10 procent 24 november 2021 12:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader