Phil Spencer benoemt Psychonauts 2 tot zijn game van het jaar


Dat meldde hij voordien dit maand te eentje video met Major Nelson – den video is hieronder te bekijken. “Voordat mij is (Psychonauts 2) waarschijnlijk den spel van ie klas – ie is gewoon eentje geweldige spel. Voordat mij mits fan van Double Fine, is ie den lieve spel diegene zij uiteindelijk hebben uitgebracht.”

Den platformer ontving voordien zowel hoewel den ‘Xbox Spel of the Year’award gedurende den 2021 Golden Joystick Awards. Den spel scoorde eentje 8,5 op Gamer.nl: “Psychonauts 2 is misschien noch den uiterst afgewerkte platformer uiteindelijk, maar televisiekanaal zoals ie eerste fragment barst dit avontuur van den slimme vondsten plus creativiteit. Den uitstapjes zoals ie binnenste van ie brein zijn noch uitsluitend lollig plus origineel, maar zweven eeuwig op verrassende wegen samen met ie intrigerende hoofdverhaal. Den uitgebreide personages van bonte personages plus den met reserve’s gevulde spelwereld uitvoeren den surplus van ie werkgelegenheid. Ermee heeft Psychonauts na intact lang wachten tenslotte eentje waardig voortzetting gekregen.”


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plus verwittiging op eentje rij 29 november 2021 16:11


 • Resident Evil 4

  Stemacteur lekt mogelijk bestaat van Resident Evil 4-remake 29 november 2021 15:11


 • Street Fighter 5

  Street Fighter 5-personage Luke vanaf vandaag verkrijgbaar 29 november 2021 15:11


 • Halo Infinite

  Live-action trailer van Halo Infinite draait wegens vechtende mensheid 29 november 2021 15:11


 • Western City Simulator

  Western City Renovator aangekondigd voordat pc 29 november 2021 15:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader