Cyberpunk 2077-ontwikkelaar werkt aan nieuwe games


Dat heeft ie handel bevestigd te ie bekendmaken van diens kwartaalcijfers. Den studio is op dit ogenblik eentje onbekend veel nieuwe projecten “aan ie verkennen”. Ie is noch manifest watten den nieuwe projecten omvatten. Welnu liet ie handel weten dat ie “geleidelijk” multiplayerelementen aan zowel den Cyberpunk- indien The Witcher-franchise wil toevoegen, nu is noch uitgesloten dat dit via nieuwe games hierbinnen den series gebeurt.

CD Projekt bevestigde zowel dat den PS5- plus Xbox Series X plus S-versies van Cyberpunk 2077 plus The Witcher 3 nog eeuwig gepland staan voordat respectievelijk ie eerste plus tweede kwartaal van 2022. Dit zullen inherent dit schooljaar nog verschijnen, maar voorheen worden ie uitstel nu aangekondigd.

Den studio is druk bezig met den updates. Den next-gen update van Cyberpunk 2077 moeten kosteloos wordt voordat eigenaren van den PS4- plus Xbox One-versies van den spel. Dat geldt zowel voordat den next-gen update van The Witcher 3, nu wordt diegene spel zowel weer uitgebracht voordat next-gen consoles met alle dlc.

CD Projekt werkt zowel nog eeuwig aan den eerste volwassene vergroting voordat Cyberpunk. Overheen diegene betaalde vergroting is echter nog niets beroemd. Zowel is noch manifest wanneer diegene precies moeten verschijnen. Den studio liet totdat slot zowel weten dat ie te vroegtijdig is wegens Cyberpunk 2077 zoals Xbox Spel Pass te brengen.


 • Dreams-update Ancient Dangers nu speelbaar 30 november 2021 17:11


 • Gelekte afbeelding van een mogelijke handheld van Qualcomm, in samenwerking met Razer.

  Razer plus Qualcomm werken samen aan next-gen handheld 30 november 2021 17:11


 • steam deck

  Steam Deck krijgt geen exclusieve games 30 november 2021 16:11


 • gog

  CD Projekt Red neemt GOG op den trap na verliezen 30 november 2021 15:11


 • Famring Simulator 22

  Farming Simulator 22 breekt verkooprecord 30 november 2021 15:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader