Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl zijn trouwe remakes


Ter iedere mensenleven Pokémon-games hoort ene mensenleven (welp)volwassenen diegene ervan is overtuigd dat dit den ‘werkelijke’ Pokémon-beleving is. Overheen één ding toeschijnen alle generaties ie ooit te zijn: vroeger wasgoed alles huis. Intact verrassend is ie dus noch dat Nintendo met enige regelmaat herziene versies uitbrengt. Den voorgaande remakes bewezen stuk voordat stuk dat nostalgie verkoopt. Dit impact schenkkan echter verschillen. Ginder waar SoulSilver plus HeartGold nog steevast ene vast plekje te onzerzijds gamekast hebben, geraken Brilliant Diamond plus Shining Pearl na ie uitspelen snel te den verhuisdoos.

pokemon

Oud plus verfrissend

Wanneer ene spel zo sterk op nostalgie leunt indien dit remakes, moeten ie zowel op ene andere methode den voetlicht weten te voorttrekken. Ie wordt verschillend lastig wegens zowel honingbij ene verfrissend publiek op verlanglijstjes te geraken. Hieronder verstaan wij toneelspelers met weinig totdat geen Pokémon-ervaring, maar zowel zij diegene na jaren fanatiek spelen zijn afgehaakt. Voordat kip kunnen dit soort remakes zomaar ene terugkeer zoals den franchise betekent. Dat is iets watten ontwikkelaar Ilca juist begrepen heeft, want Brilliant Diamond plus Shining Pearl stralen vreugde uit. Den mix van ene Chibi-achtige overkoepelende wereld plus driedimensionale gevechten voelt aan indien verfrissend, terwijl den charme van ouderwetse Pokémon-games er noch onder leidt.

Vanaf ie uur dat jouw ontwaakt te jouw slaapkamer, totdat ie uur dat jouw oog te oog staat met Cynthia te den Pokémon League, voelt alles vertrouwd aan. Jij beleeft idem avontuur indien vroeger, ge voelen den paden diegene jouw bewandelt ene stuk minder kapotgetrapt. Daarnaast bevatten den remakes ene tal wendingen diegene jouw lijdensweg indien Pokémon Meester dragelijker willen maken.

Pokémon Brilliant Diamond
pokemon
pokemon

Veilig smullen

Zo roept den Pokétch wilde pokémon op wegens HM-gebonden bestormen voordat jouw uit te voeren plus kunnen party-pokémon te allen tijde wordt omgewisseld met box-pokémon. Eentje plekje te den party voordat Bidoof hoeft dus noch meer gereserveerd te wordt. Voorts voorkomt den autosavefunctie onnodig progressieverlies plus kunnen verdwaalde toneelspelers steevast terugvallen op den hints te ie pauzemenu. Dit soort logische ontwikkelingen diegene zowel ofschoon aan den afgelopen games binnenshuis den franchise zijn toegevoegd, zorgen voordat ene prettigere spelbeleving.

Zowel ofschoon is ie geen grafisch stunt, den opgepoetste spelwereld van Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl springt te ie oog. Daarnaast loopt alles nipt even lekkerder, waardoor jouw jezelf nog sneller verliest te den regio van Sinnoh. Dat zorgt ervoor dat jouw jouw focus er langer honingbij schenkkan vasthouden, zodat jouw na ie verslaan van den Pokémon League nog voldoende energie hebt wegens van den endgame te smullen. Er is dan nog voldoende te verrichten: zo kun jouw urenlang dwalen te ie Omvangrijke Ondergrondse, op zoek zoals speciale plekken waar zeldzame pokémon loslopen, op legendarische pokémon jagen plus alle trainers weer uitdagen.

Jij beleeft idem avontuur indien vroeger, ge voelen den paden diegene jouw bewandelt ene stuk minder kapotgetrapt

‘Verbeteringen’

Noch alle wendingen kunnen echter indien directe verbeteringen wordt beschouwd. Zo neemt den automatische XP Share – afkomstig uit Pokémon Sword plus Shield – den flow van den spel significant op den trap. Trainen te ie grasmat is zo juist indien overbodig. Zeker te combinatie met den verlaagde moeilijkheidsgraad zorgt dit toevoeging voordat minder spannende gevechten. Watten tactische gevechten betreft ben jouw horig van ene één of twee gymleiders plus den Elite Four. Zowel voelt ie toevoegen van ene nieuwe pokémon aan jouw party intact verschillend dan te ie origineel. Ervaring leert namelijk dat jouw te praktijk slechts één of twee pokémon tweedehands, omdat ie level van den surplus van jouw party weliswaar welnu meegroeit. Dit leidt totdat minder verplichting met jouw pokémon.

Dat noch alle wendingen even juist werken te ene nieuwe Pokémon-game, is niets televisiejournaal plus daarenboven horig van ie type speler. Welnu opvallend is dat den besturing van den games verhelderend ontwikkeld is voordat ene verouderd podium. Jij personage beweegt zichzelf voort overheen ene spelraster, gebaseerd op den vierpuntdruktoetsbesturing van den Nintendo DS, watten loodrecht staat op den vrijheid diegene den analoge stick diegene jouw te dit remakes tweedehands moeten bieden.

Pokémon Brilliant Diamond

Uiteindelijk wordt er met Brilliant Diamond plus Shining Pearl weinig risico genomen plus maakt ie noch zoveel indruk indien Pokémon SoulSilver plus HeartGold. Weliswaar verrichten den games op den watten knullige besturing na maar weinig onjuistheid. Den spelwereld staat indien ene stulp plus klassieke Pokémon-games waren nog nooit zo sfeervol plus besmettelijk.

Pokémon  Brilliant Diamond plus Shining Pearl zijn nu verkrijgbaar voordat Nintendo Switch.


 • PB Tails Choc

  PB Tails Choc-controller heeft ene onontbeerlijk probleem 28 november 2021 10:11


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042 trapt moeizaam over 25 november 2021 15:11


 • A New World

  New World is verre van verfrissend 22 november 2021 10:11


 • Den Jbl Quantum 350 weet noch te overtuigen 21 november 2021 10:11


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Grand Theft Automaat: The Trilogy – The Definitive Edition is geschiedvervalsing 16 november 2021 09:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader