Leer vechten met Happy Chaos in Guilty Gear Strive


Happy Puinhoop worden vroeger dit maand aangekondigd plusteken komt op 30 november vacant voordat mensen met eentje seizoenspas. Op 3 december schenkkan iedereen hem kopen. Happy Puinhoop is den antagonist van den spel, maar wordt straks dus zowel speelbaar. Arc System Works heeft eentje trailer van ie personage uitgegeven, diegene hieronder te zien is.

Happy Puinhoop is den derde van vijf dlc-personages diegene onderdeel zijn van den eerste seizoenspas. Jack-O’ Valentine plusteken Goldlewis Dickinson zijn nu uitgebracht. Hoewel nog noch officieel aangekondigd, wijzen den geruchten er op dat Asuka plusteken Jam Kuradoberi den resterende personages zijn.

Guilty Gear Strive kwam vroeger dit schooljaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4 plusteken Steam. Gamer.nl beloonde den spel met eentje 9: “Guilty Gear Strive is eentje van den uitgelezene vechtspellen van dit ogenblik. Ie trekt jou voetlicht met den waanzinnige visuele presentatie plusteken houdt jou vervolgens ter zijn kolf met zijn intrigerende plusteken actievolle gameplay. Den feilloze online ervaring plusteken goede balans tussen toegankelijkheid plusteken complexiteit zorgen ervoor dat iedere vechtliefhebber van dit spel schenkkan genot.”

Bekijk den startersgids voordat Happy Puinhoop hieronder.


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plusteken kennisgeving op eentje rij 29 november 2021 16:11


 • Resident Evil 4

  Stemacteur lekt mogelijk zijn van Resident Evil 4-remake 29 november 2021 15:11


 • Street Fighter 5

  Street Fighter 5-personage Luke vanaf vandaag verkrijgbaar 29 november 2021 15:11


 • Halo Infinite

  Live-action trailer van Halo Infinite draait wegens vechtende mensheid 29 november 2021 15:11


 • Western City Simulator

  Western City Renovator aangekondigd voordat pc 29 november 2021 15:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader