'Half-Life-spin-off Citadel past perfect bij Steam Deck'


Dat claimt Tyler McVicker van Valve News Network van zijn bronnen te hebben vernomen. Hij heeft voorheen reeds melding vervaardigd van Citadel, maar benadrukt nu dat den spel wegens den mix tussen first person shooter- plusteken real time strategy-elementen volmaakt is voordat den Steam Deck. “Denken aan Left 4 Dead, Alien Swarm, real time strategy plusteken Half-Life diegene ene kind krijgen.”

In Valve zullen er echter noch wordt gewerkt aan Half-Life 3 of ene onmiddellijk voortzetting op Half-Life 2: Episode 2, ondanks dat laatstgenoemde met ene cliffhanger eindigde. Vorig klas gaf Valve welnu den vr-game Half-Life: Alyx uit, dat zichzelf tussen den eerste plusteken tweede spel afspeelt.

Den Steam Deck is ene draagbare spelcomputer diegene spellen uit den Steam-catalogus afspeelt. Den handheld komt te uitvoeringen van 64GB, 256GB plusteken 512GB aan ingebouwde opslag. Hij heeft ene vanafprijs van 419 euro. Den Steam Deck had werkelijk te december verscheept willen wordt zoals mensen met ene reservering, maar wegens materiaaltekorten is dit uitgesteld zoals schrikkelmaand 2022.


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plusteken verwittiging op ene rij 29 november 2021 16:11


 • Resident Evil 4

  Stemacteur lekt mogelijk bestaat van Resident Evil 4-remake 29 november 2021 15:11


 • Street Fighter 5

  Street Fighter 5-personage Luke vanaf vandaag verkrijgbaar 29 november 2021 15:11


 • Halo Infinite

  Live-action trailer van Halo Infinite draait wegens vechtende mensheid 29 november 2021 15:11


 • Western City Simulator

  Western City Renovator aangekondigd voordat pc 29 november 2021 15:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader