PB Tails Choc-controller heeft een fundamenteel probleem


Den PB Tails Choc combineert scherpe hoeken, rechte oprichten plusteken opvallende, maar aangename kleurenschema’s voordat ene opmerkelijk, retro-futuristisch vormgeving. Ondanks ie waarheid dat den Choc te samenkoppelen is aan ene Nintendo Switch, smartphone én rekentuig, is vrij verstaanbaar dat den Switch leidend wasgoed ter den doelgroep. Dat zie jou aan den analoge sticks, diegene eenzelfde uitstraling plusteken bewegelijkheid hebben indien diegene op den Joy-Cons van Nintendo. Zowel merknaam jou ie aan den viertal actieknoppen aan den rechterkant (A, B, X plusteken Y), diegene eveneens keurig overgenomen zijn.

PB Tails Choc

Den plus- plusteken minkoppen, evenals den thuisknop plusteken den schakelaar voordat ie maken van screenshots plusteken video’s, knevelen dat idee des te meer. PB Tails pakt ie op ie streek van den vierpuntdruktoets, den plaatsing van den analoge sticks plusteken den schouderknoppen doodmoe welnu verschillend aan. Den vierpuntdruktoets zit linksboven van den linker analoge stick plusteken voelt glad plusteken glibberig aan. Ondanks ie waarheid dat jou den schakelaar noch veraf hoeft ter te knellen, geven den vierpuntdruktoets jou noch immer ie vertrouwen dat den input geregistreerd wordt. Zeker voordat vechtspellen vermag zulk rampzalig zijn.

Comfortabele gamehouding?

Den plaatsing van den analoge sticks is grappig. Jij duimen uitrusten op ene ontspannen methode plusteken den bediening voelt intact intuïtief plusteken natuurlijk. Erin uitvoeren zij noch onder voordat den analoge sticks op den Joy-Cons van Nintendo. Wij zijn daarbij geen problemen met drifting tegengekomen, ene vitaal pluspunt. Den viertal schouderknoppen zijn met twee vingers te behoren. Ingevolge ie hexagonale vormgeving van den PB Tails Choc vallen jou wijsvingers precies ter den juiste hoek. Toegegeven: ie is even wennen wegens zodoende den schouderknoppen te behoren, maar hierbinnen enkele potjes heb jou den bediening onder den knie.

PB Tails Choc

Eerst geven den controller ie idee ene comfortabel alternatief te zijn voordat iedereen met ene Nintendo Switch, den console waar den gamepad voornamelijk op getest is. Maar ter diegene ervaring realisatie helaas snel scheuren plusteken komt er ene wezenlijk probleem bovendrijven: jou kunt er noch lekker mee gamen. Natuurlijk is ie zo dat ene controller via iedereen verschillend ter den hand ligt. Daarom hebben wij zowel mensen uit den directe vorm ingeschakeld, op zoek zoals reserve ervaringen. Iedereen concludeert werkelijk idem: ie is ene cool ogende controller, maar ie vormgeving zit hem ter den weg.

Schakelaars te sluit op mekaar

Den viertal actieknoppen aan den rechterkant zitten namelijk te sluit op den zoom. Daardoor zit jou duim vaak ter ene oncomfortabele positie. Trio van den vijf schakelaars ter ie midden, gepresenteerd ter ene V-vorm, zijn daarbij moeilijk bereikbaar zonder jou hand lichamelijk te verschuiven. Te veel gevallen raak jou den analoge sticks aan diegene te sluit op diegene schakelaars gepositioneerd zijn. Wil jou bijvoorbeeld den Turbo-knop tradities, dan moeten jou jou hand optillen plusteken met jou duim ene uitbouw maken, want verschillend kom jou er noch inderdaad via. Dit is ene geval vorm daarboven functie plusteken dat werkt den Choc tegen.

PB Tails Choc

Omdat den Choc zo dun plusteken smal is, kun jou jou ringvingers plusteken pinken noch lekker vergeten. Zij zitten ene ietsje ter den weg. Ie is best zonde dat zulke problemen aan ie licht komen, want den PB Tails Choc heeft mooie eigenschappen. Denken aan bewegingsgevoelige bediening plusteken inderdaad waarneembare force terugkoppeling. Daarbij kun jou met den controller jou Switch opleven, watten den Professional 2 van 8bitdo bijvoorbeeld noch vermag. Installeren is zowel zo gedaan: jou koppelt den controller met ene usb-c-kabel ter jou Nintendo Switch, waarna hij meteen geregistreerd staat op ie systeem.

Voordat wie is den controller?

Indien jou op ene Nintendo Switch gamet, dan heb jou moeiteloos controllers via jou ter den vorm van den Joy-Cons, diegene voorschrijven overheen alle outillage functies. Met ene Switch Houvast tover jou diegene Joy-Cons daarbij wegens ter ene volwaardige controller. Dan kun jou huis den Houvast meenemen wanneer jou op zoek bent zoals ene compacte controller voordat onderweg. Den Joy-Cons hebben zowel ene betere accuduur: zij gaan totdat twintig uur mee, waar den Choc na vrijwel vijftien uur weer opgeladen moeten wordt. Ie enige watten doorslaggevend vermag zijn, is den prijs. Omgerekend komt diegene neer op zo’n veertig euro, uitsluitend verzendkosten. 

PB Tails Choc

Gamers diegene welnu ooit spellen spelen op ene smartphone of laptop plusteken diegene toestellen meenemen op trektocht, kunnen hun voordeel wellicht nog halen uit den compacte factor van den PB Tails Choc. Den producer levert namelijk standaard ene kleine case (met usb-c-kabel) mee waar jou hem ter opbergt. Ie pakketje neemt weinig ruimte ter deeg plusteken vermag uitkomst hierbinnen voordat mensen diegene onderweg gamen. Maar dat is ene te kleine usercase plusteken zeer specifieke situatie, diegene daarbij den minpunten noch toestaan wijken. Zelfs voordat dit bedrag kun jou Choc huis toestaan ligt.


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042 trapt moeizaam over 25 november 2021 15:11


 • A New World

  New World is verre van verfrissend 22 november 2021 10:11


 • Den Jbl Quantum 350 weet noch te overtuigen 21 november 2021 10:11


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Grand Theft Wagen: The Trilogy – The Definitive Edition is geschiedvervalsing 16 november 2021 09:11


 • Call of Duty Vanguard

  Call of Duty: Vanguard koop jou voordat den multiplayer 13 november 2021 13:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader