Voormalige Bioware-schrijver ziet Mass Effect-televisieserie niet zitten


Eergisteren kwam zoals zonder dat Amazon Prime mogelijk nagenoeg eentje overeenkomst rond heeft voordat eentje televisieserie gebaseerd op den Mass Effect-reeks. Gaider, diegene aan den Bioware-reeks Dragon Age heeft gewerkt, meldde op Twitter echter dat hij dat geen wasgoed idee vindt.

Eén van den uitgangspunten diegene hij hiervoor aanhaalt, is dat zowel Mass Effect mits Dragon Age protagonisten hebben diegene onderbrak den speler zelf invullen kunnen wordt. “Den tv-show moeten dus schiften of ie eentje man of vrouw wordt, waarmee jouw meteen eentje gedeelte van den ventilatoren te ie harnas jaagt.” Zowel zullen ie personage opeens heus eentje persoonlijkheid hebben, met keuzes diegene hij of zij maakt.

Volgens Gaider waren den vertellen te zowel den Mass Effect- mits Dragon Age-games op hun best “voordelig”. “Interactie wasgoed den ster, noch den plot. Zonder dat ontvang jouw mogelijk eentje redelijk generieke fantasy- of science-fiction-show, eentje waarbij eentje vitaal gedeelte van den ventilatoren op voorhand alreeds verontwaardigd is.”

Gaider ziet eentje televisieserie gebaseerd op Mass Effect dus noch zitten. Hoe dan zowel is den tv-serie vooralsnog noch officieel bevestigd.


 • Halo Infinite

  Watten spelen wij dit weekend? 27 plusteken 28 november 26 november 2021 16:11


 • Dramatisering van hoe Nvidia's DLSS-upscaling werkt.

  Nvidia’s DLSS nu officieel ondersteund op Valve’s Proton 26 november 2021 16:11


 • Black Friday

  Hier vind jouw alle Black Friday-deals voordat gaming 26 november 2021 16:11


 • Black Friday-deals: Xbox One 26 november 2021 16:11


 • Art of God of War

  Black Friday: Den liefste gaming merchandise plusteken hebbedingetjes 26 november 2021 16:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader