Hoogtepunten: Battlefield 2042 trapt moeizaam af


Roblox klaagt YouTuber aan wegens opruiend rijrichting

The Roblox Corporaton, ie nering achter ie populaire spel Roblox, klaagt YouTuber Ruben Sim aan. Den YouTuber zullen ie nering op allerlei omgangsvormen teisteren.

Lees voorts

Roblox

Lego Builder’s Journey nu verkrijgbaar op Xbox

Lego Builder’s Journey is nu digitaal verkrijgbaar op Xbox Series X plus S plus Xbox One.

Den spel wasgoed voorheen reeds verschenen op pc plus Nintendo Switch, plus laat toneelspelers allerlei puzzels oplossen met Lego-constructies wegens zo ene Lego-poppetje rond te kunnen toestaan wandelen.

Lees voorts

Lego Builder's Journey

Battlefield 2042 trapt moeizaam be

Twee weken na onze eerste bevindingen vanaf review te progress lijkt den lancering van Battlefield 2042 uitgehard. Den servers kolken op volle toeren, maar den ervaringen daarop verrichten voorheen twijfelen dan overtuigen. Ter den voet heeft den nieuwe Battlefield lief watten potentie, maar den shooter wordt vooralsnog afgescheept te ene hevig wankel schip.

Battlefield splitst zichzelf ditmaal op te drietal losse segmenten. All-Out Warfare is simpelweg ‘ie nieuwe Battlefield’, Battlefield Portal remixt dat met eerdere nostalgie uit den serie plus Hazard Zone staat op zichzelf mits competitieve survivalmodus. Ie is, zoals voorheen reeds uiteengezet, lief watten Battlefield. Tegelijkertijd maakt dat den shooter zowel opvallend dun gelaagd, tijdens vlagen zelfs ondoordacht. Des te meer wij spelen, des te schrijnender dat wordt.

Lees voorts

Battlefield 2042

Dragon Ball: The Breakers krijgt volgende maand gesloten bèta

Toneelspelers diegene zichzelf inschrijven kunnen mogelijk op 4 plus 5 december op determineren tijden met den spel aan den slag. Op zaterdag zijn den servers tussen 03:00 plus 07:00 uur, 13:00 plus 17:00 uur, plus 19:00 totdat 23:00 uur live, plus op zondag tussen 03:00 plus 07:00 uur.

Ene nieuwe trailer legt daarnaast den spelsystemen van den spel uit. Ter Dragon Ball: The Breakers willen zogenaamde Survivors vluchten van ene Raider. Surviors voorschrijven overheen verschillende middelen, zoals den zielen van kennis personages wegens terug te vechten. Den Raider betreft ene krachtige vechter uit ie Dragon Ball-universum dat alle Survivors probeert uit te schakelen.

Lees voorts

Dragon Ball: The Breakers

Nintendo veroordeelt Activisions reactie op giftige werksituatie

Ter navolging van Sony plus Microsoft heeft zowel Nintendo zichzelf ontkennend uitgesproken overheen ie lichaamsgebrek aan daad tijdens Activision Blizzard wegens diens giftige werksituatie op te lossen.

Doug Bowser, den directeur van Nintendo Amerika, heeft zichzelf ginds te ene inwonende e-mail overheen uitgelaten, zo heeft Fanbyte gemeld. “Netwerk zoals jullie volg ik den laatste ontwikkelingen in Activision Blizzard plus den blijvende berichten overheen seksuele vreesaanjaging plus venijnigheid in ie nering. Ik vind dit berichten verontrustend. Zij staan loodrecht op mijn waarden plus diegene van ie nering.”

Lees voorts

Activision Blizzard

Keanu Reeves wil Neo of John Wick noch te Mortal Kombat zien verschijnen

Indien ie aan uitvoerder Keanu Reeves ligt, verschijnen personages Neo uit The Matrix plus John Wick nooit te Mortal Kombat-games.

Dat laat hij weten tijdens ie beantwoorden van vragen van ventilatoren te ene video van Esquire. Hij worden gevraagd of hij ene van den personages graag te ene Mortal Kombat-game ziet verschijnen. “Indien ie aan mij ligt noch. Mortal Kombat is groots, maar Neo, John Wick… weet jou, diegene verrichten hun inherent spullen. Mortal Kombat doet zijn inherent ding.”

Lees voorts

Mortal Kombat

Voorspel: China weert ene stapel fantastische personages

Wil jou te China ene speelfilm zien of ene spel spelen, dan loop jou tegen allerlei limieten aan. Regelmatig wordt er scènes uit films geknipt diegene wegens censuur noch zijn toegestaan. Recentelijk is er ene memo gelekt waarin nieuwe regels zijn opgesteld voordat games.

Hieruit blijkt dat games met stelletjes van idem sekse wederrechtelijk wordt. Zowel vrouwelijke mannen mogen noch meer, netwerken mits games waarin ie gender van ene personage noch meteen verstaanbaar is.

Lees voorts

Voorspel

Microsoft publiceert oude epistel waarin ie overname Nintendo bespreekt

Indien onderdeel van den verjaring van Xbox heeft Microsoft ene oude epistel gepubliceerd waarin ie ene overname van Nintendo bespreekt.

Dat merkte Eurogamer vandaag op. Den epistel is origineel schrijven onderbrak den ie toenmalige hoofdeinde van hardware, Rick Thompson, plus gestructureerd aan voormalige Nintendo of America-directeur Jacqualee Story. Erin probeert Thompson ene meeting met voormalige hardware-hoofd Genyo Takeda plus voormalige Nintendo-directeur Hiroshi Yamauchi op te zetwerk.

Lees voorts

‘Cyberpunk 2077 zullen uiteindelijk bekendstaan mits hevig goede spel’

Ontwikkelaar CD Projekt Red denkt dat Cyberpunk 2077 uiteindelijk mits hevig goede spel beroemd zullen staan.

Dat meldt directeur Adam Kiciński te ene vraaggesprek met Den Poolse krant Rzeczpospolita. “Cyberpunk 2077 is ie grootste, uiterst ambitieuze plus uiterst ingewikkelde project te onze zevenentwintigjarige geschiedenis. Ter zowat elk facet hebben wij geprobeerd onze limieten te verleggen, netwerken mits wij met elke The Witcher-game hebben gedaan.”

Lees voorts

Cyberpunk 2077

Tweede uitgestrekte update voordat Battlefield 2042 nu vacant

Dice heeft den tweede uitgestrekte update voordat Battlefield 2042 uitgegeven.

Gisteren liet Dice reeds weten dat er vandaag ene nieuwe update zullen uitkomen. Den gunplay moeten ermee te ieder geval verbeterd wordt. Zo willen kogels preciezer vijanden treffen, vooral wanneer wapens ingezoomd zijn.

Lees voorts

battlefield 2042battlefield 2042

Toneelspelers vinden onafgemaakte vr-modus te GTA: The Trilogy

Ben Turpin van Rockstar Intel plaatste ene video op Twitter waarin den modus is te zien te San Andreas. Dat lijkt ene ietsje op den first-person modus uit Grand Theft Wagen 5, maar is toegankelijk onderbrak GTA.VR.1 te te typen te ie debugmenu, watten insinueert dat ie bedoeld wasgoed mits vr-modus.

Logischerwijs schenkkan den onafgemaakte modus enkel ingeschakeld wordt via ie debugmenu, watten weer enkel toegankelijk is onderbrak mods te tradities. Ie is noch beroemd waarom er uiteindelijk niets mee is gedaan; mogelijk wasgoed er noch toereikend tijdstip wegens den optie be te maken, of wellicht is ie ene test voordat den vr-versie van San Andreas diegene aangekondigd is voordat Oculus Quest 2.

Lees voorts

gta the trilogy

  • Hoogtepunten: Forza Horizon 5, Battlefield 2042, Travis Scott 13 november 2021 09:11


  • Hoogtepunten: Red Dead-geruchten, gestolen videokaarten, Elden Stadionring 06 november 2021 09:11


  • Splinter Cell

    Hoogtepunten: ‘Nieuwe Splinter Cell te ontwikkeling tijdens Ubisoft’ 23 oktober 2021 09:10


  • Hoogtepunten: ‘Opvolger van den Switch komt staart 2022 of start 2023 uit’ 16 oktober 2021 09:10


  • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

    Hoogtepunten: Remasters van GTA-trilogie aangekondigd 09 oktober 2021 09:10Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader