Hoogtepunten: Battlefield 2042 trapt moeizaam af


Roblox klaagt YouTuber aan wegens opruiend rijrichting

The Roblox Corporaton, ie handelsbedrijf achter ie populaire spel Roblox, klaagt YouTuber Ruben Sim aan. Den YouTuber zullen ie handelsbedrijf op allerlei omgangsvormen teisteren.

Lees voorts

Roblox

Lego Builder’s Journey nu verkrijgbaar op Xbox

Lego Builder’s Journey is nu digitaal verkrijgbaar op Xbox Series X plus S plus Xbox One.

Den spel wasgoed voordien hoewel verschenen op pc plus Nintendo Switch, plus laat toneelspelers allerlei puzzels oplossen met Lego-constructies wegens zo ene Lego-poppetje rond te kunnen permitteren stevenen.

Lees voorts

Lego Builder's Journey

Battlefield 2042 trapt moeizaam overheen

Twee weken na onze eerste bevindingen vanaf review ter progress lijkt den lancering van Battlefield 2042 uitgehard. Den servers ronddraaien op volle toeren, maar den ervaringen daarop doet voordien twijfelen dan overtuigen. Te den ondergrond heeft den nieuwe Battlefield lief watten potentie, maar den shooter wordt vooralsnog afgescheept ter ene hevig wankel schip.

Battlefield splitst zichzelf ditmaal op ter drietal losse segmenten. All-Out Warfare is simpelweg ‘ie nieuwe Battlefield’, Battlefield Portal remixt dat met eerdere nostalgie uit den serie plus Hazard Zone staat op zichzelf indien competitieve survivalmodus. Ie is, zoals voordien hoewel uiteengezet, lief watten Battlefield. Tegelijkertijd maakt dat den shooter zowel opvallend dun gelaagd, erop vlagen zelfs ondoordacht. Des te meer wij spelen, des te schrijnender dat wordt.

Lees voorts

Battlefield 2042

Dragon Ball: The Breakers krijgt volgende maand gesloten bèta

Toneelspelers diegene zichzelf inschrijven kunnen mogelijk op 4 plus 5 december op determineren tijden met den spel aan den slag. Op zaterdag zijn den servers tussen 03:00 plus 07:00 uur, 13:00 plus 17:00 uur, plus 19:00 totdat 23:00 uur live, plus op zondag tussen 03:00 plus 07:00 uur.

Eentje nieuwe trailer legt daarnaast den spelsystemen van den spel uit. Te Dragon Ball: The Breakers willen zogenaamde Survivors ontvluchten van ene Raider. Surviors voorschrijven overheen verschillende middelen, zoals den zielen van kennis personages wegens terug te vechten. Den Raider betreft ene krachtige vechter uit ie Dragon Ball-universum dat alle Survivors probeert uit te schakelen.

Lees voorts

Dragon Ball: The Breakers

Nintendo veroordeelt Activisions reactie op giftige werksituatie

Te navolging van Sony plus Microsoft heeft zowel Nintendo zichzelf ontkennend uitgesproken overheen ie handicap aan aktie erop Activision Blizzard wegens diens giftige werksituatie op te lossen.

Doug Bowser, den directeur van Nintendo Amerika, heeft zichzelf ginder ter ene inwonende e-mail overheen uitgelaten, zo heeft Fanbyte gemeld. “Netwerken zoals jullie volg ik den laatste ontwikkelingen te Activision Blizzard plus den blijvende berichten overheen seksuele vreesaanjaging plus venijnigheid te ie handelsbedrijf. Ik vind dit berichten verontrustend. Zij staan rechthoekig op mijn waarden plus diegene van ie handelsbedrijf.”

Lees voorts

Activision Blizzard

Keanu Reeves wil Neo of John Wick noch ter Mortal Kombat zien verschijnen

Indien ie aan uitvoerder Keanu Reeves ligt, verschijnen personages Neo uit The Matrix plus John Wick nooit ter Mortal Kombat-games.

Dat laat hij weten tijdens ie beantwoorden van vragen van ventilatoren ter ene video van Esquire. Hij worden gevraagd of hij ene van den personages graag ter ene Mortal Kombat-game ziet verschijnen. “Indien ie aan mij ligt noch. Mortal Kombat is groots, maar Neo, John Wick… weet jou, diegene doet hun inherent waar. Mortal Kombat doet zijn inherent ding.”

Lees voorts

Mortal Kombat

Voorspel: China weert ene opeenstapeling fantastische personages

Wil jou ter China ene speelfilm zien of ene spel spelen, dan loop jou tegen allerlei limieten aan. Regelmatig wordt er scènes uit films geknipt diegene wegens censuur noch zijn toegestaan. Recentelijk is er ene memo gelekt waarin nieuwe regels zijn opgesteld voordat games.

Hieruit blijkt dat games met stelletjes van idem kunne wederrechtelijk wordt. Zowel vrouwelijke mannen mogen noch meer, televisiekanaal indien games waarin ie gender van ene personage noch onmiddellijk verhelderend is.

Lees voorts

Voorspel

Microsoft publiceert oude schrijven waarin ie overname Nintendo bespreekt

Indien onderdeel van den verjaring van Xbox heeft Microsoft ene oude schrijven gepubliceerd waarin ie ene overname van Nintendo bespreekt.

Dat merkte Eurogamer vandaag op. Den schrijven is origineel schrijven vanwege den ie toenmalige schoolhoofd van hardware, Rick Thompson, plus gestructureerd aan voormalige Nintendo of America-directeur Jacqualee Story. Erin probeert Thompson ene meeting met voormalige hardware-hoofd Genyo Takeda plus voormalige Nintendo-directeur Hiroshi Yamauchi op te zetwerk.

Lees voorts

‘Cyberpunk 2077 zullen uiteindelijk bekendstaan indien hevig goede spel’

Ontwikkelaar CD Projekt Red denkt dat Cyberpunk 2077 uiteindelijk indien hevig goede spel vertrouwd zullen staan.

Dat meldt directeur Adam Kiciński ter ene vraaggesprek met Den Poolse krant Rzeczpospolita. “Cyberpunk 2077 is ie grootste, uiterst ambitieuze plus uiterst ingewikkelde project ter onze zevenentwintigjarige geschiedenis. Te nagenoeg elk opzicht hebben wij geprobeerd onze limieten te verleggen, televisiekanaal indien wij met elke The Witcher-game hebben gedaan.”

Lees voorts

Cyberpunk 2077

Tweede omvangrijke update voordat Battlefield 2042 nu vacant

Dice heeft den tweede omvangrijke update voordat Battlefield 2042 uitgegeven.

Gisteren liet Dice hoewel weten dat er vandaag ene nieuwe update zullen uitkomen. Den gunplay moeten ermee ter ieder geval verbeterd wordt. Zo willen kogels preciezer vijanden treffen, vooral wanneer wapens ingezoomd zijn.

Lees voorts

battlefield 2042battlefield 2042

Toneelspelers vinden onafgemaakte vr-modus ter GTA: The Trilogy

Ben Turpin van Rockstar Intel plaatste ene video op Twitter waarin den modus is te zien ter San Andreas. Dat lijkt ene ietsje op den first-person modus uit Grand Theft Automaat 5, maar is toegankelijk vanwege GTA.VR.1 ter te typen ter ie debugmenu, watten insinueert dat ie bedoeld wasgoed indien vr-modus.

Logischerwijs schenkkan den onafgemaakte modus eenzaam ingeschakeld wordt via ie debugmenu, watten weer eenzaam toegankelijk is vanwege mods te usances. Ie is noch vertrouwd waarom er uiteindelijk niets mee is gedaan; mogelijk wasgoed er noch toereikend tijdstip wegens den optie overheen te maken, of wellicht is ie ene test voordat den vr-versie van San Andreas diegene aangekondigd is voordat Oculus Quest 2.

Lees voorts

gta the trilogy

  • Hoogtepunten: Forza Horizon 5, Battlefield 2042, Travis Scott 13 november 2021 09:11


  • Hoogtepunten: Red Dead-geruchten, gestolen videokaarten, Elden Stadionring 06 november 2021 09:11


  • Splinter Cell

    Hoogtepunten: ‘Nieuwe Splinter Cell ter ontwikkeling erop Ubisoft’ 23 oktober 2021 09:10


  • Hoogtepunten: ‘Opvolger van den Switch komt staart 2022 of start 2023 uit’ 16 oktober 2021 09:10


  • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

    Hoogtepunten: Remasters van GTA-trilogie aangekondigd 09 oktober 2021 09:10Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader