De ontwikkeling van Beyond a Steel Sky


Ter den video is Charles Cecil aan ie woord, den regisseur van den spel, zowel beroemd van den adventurereeks Broken Sword. Hij praat overheen den uitdaging van ie maken van eentje voortzetting op den te 1994 verschenen spel Beneath a Stengel Sky diegene zowel fascinerend is voordat den ventilatoren ofschoon voordat nieuwe toneelspelers.

Beyond a Stengel Sky kwam te juni 2020 ofschoon uit op Apple Arcade, plus verscheen eentje maand straks zowel op Steam. Ie is ie voortzetting op Beneath a Stengel sky, dat te 1994 uitkwam plus ingevolge dezelfde ontwikkelaar vervaardigd worden. Den spel speelt zichzelf voltooid te eentje wereld diegene onder controle staat van eentje AI. Toneelspelers opzoeken wederom Union City, waarin men te den vel kruipt van Robert Foster, diegene probeert eentje zuigeling te redden diegene ontvoerd is.

Beyond a Stengel Sky komt staart dit maand uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox-consoles plus Nintendo Switch.


 • Housemarque hint zoals iets verwant aan Returnal 27 november 2021 10:11


 • Marvel Avengers laura bailey interview

  Marvel-mmo te den maak honingbij studio achter DC Universe Online 27 november 2021 10:11


 • Fortnite

  Schrijfmap van Fortnite Chapter 3 mogelijk gelekt 27 november 2021 10:11


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Mod verbetert graphics van Grand Theft Automaat: The Trilogy 27 november 2021 10:11


 • Battlefield 2042

  Hoogtepunten: Battlefield 2042 trapt moeizaam voltooid 27 november 2021 09:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader