Tweede grote update voor Battlefield 2042 nu beschikbaar


Gisteren liet Dice alreeds weten dat er vandaag eentje nieuwe update zullen uitkomen. Den gunplay moeten ermee te ieder geval verbeterd wordt. Zo willen kogels preciezer vijanden treffen, vooral wanneer wapens ingezoomd zijn.

Voorts moeten den update diverse andere problemen met den gameplay oplossen. Zo is er eentje bug diegene er voordat zorgt dat toneelspelers noch totdat leven gewekt kunnen wordt wanneer zij vlakbij bepalen wanden ligt. Zowel moeten ie respawnsysteem verbeterd wordt. Den LCAA Hovercraft schenkkan straks zowel sneller kapot plus ie kanon van den MD540 Nightbird wordt minder nadrukkelijk geproduceerd.

Den volledige patch notes zijn hier te bekijken. Start december moeten den derde update uitkomen. Battlefield 2042 heeft sinds release te maken met kritiek van toneelspelers wegens den aanwezige bugs plus problemen. Den updates zijn eentje poging van Dice wegens publiek te geven aan diegene kritiek plus den problemen uiteindelijk op te lossen.


 • Super Nintendo World

  Super Nintendo World worden zolang gesloten na brand 25 november 2021 11:11


 • Shovel Knight: Pocket Dungeon

  Shovel Knight: Pocket Dungeon komt volgende maand uit 25 november 2021 11:11


 • Switch-versie Life is Strange: True Colors verschijnt op 7 december 25 november 2021 11:11


 • Black Friday

  Hier vind jij alle Black Friday-deals voordat gaming 25 november 2021 10:11


 • Black Friday

  Black Friday-deals: PlayStation 5 25 november 2021 10:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader