Roblox klaagt YouTuber aan vanwege opruiend gedrag


The Roblox Corporation claimt dat Sim – zijn werkelijke naam is Jongste Robert Simon – virtueel eentje menigte mensen heeft verzameld diegene ie winkelbedrijf op allerlei omgangsvormen lastigvalt. Zowel zullen Sim geprobeerd hebben eentje welhaast naakte plaatje van hemzelf te uploaden te den spel, plaatje’s van Adolf Hitler hebben gepubliceerd plusteken zelfs eentje soort seksspel te den spel hebben verwerkt. Dat terwijl Roblox specifiek gestructureerd is zoals koters.

Sim zullen voorts andere toneelspelers hebben lastiggevallen, regelmatig racistische plusteken seksueel getinte uitspraken tenuitvoerleggen plusteken zichzelf voordoen indien eentje Roblox-werknemer. Sim worden voordien nu verbannen van den spel, maar zullen met neppe accounts dit bans omzeild hebben. Hij zullen zijn duizenden YouTube-volgers hebben gemotiveerd idem rijrichting te vertonen. 

Den druppel diegene den emmer deed oversteken, wasgoed dat Sim samen met zijn volgers dreigde wegens eentje terroristische aanslag te liefhebben tijdens den Roblox Developers Conference te oktober dit schooljaar. Ie evenement moest voorbijgaand zijn deuren sluiten zodat den politie op research kon gaan, watten ie winkelbedrijf 50.000 dollar aan schade kostte. The Roblox Corportation wil voordat ie vertoonde rijrichting van Sim 1,65 miljoen dollar te schadevergoeding verkrijgen via den rechtszaak. 

Roblox is eentje van den uiterst populaire free-to-play-games ter wereld, met 43,2 miljoen actieve toneelspelers vanaf dag. Vooral jongeren spelen den spel fanatiek. Ter Roblox kunnen zij hun inherent spellen maken met eentje versimpelde versie van den programmeertaal Lua.


  • Call of duty vanguard

    Sledgehammer onderzoekt crashes te Call of Duty: Vanguard 25 november 2021 08:11


  • Kojima deelt plaatje van werkzaamheden aan verfrissend project 25 november 2021 08:11


  • Martha is Dead komt op 24 schrikkelmaand uit 25 november 2021 08:11


  • Fortnite

    Chapter 2 van Fortnite eindigt te december 25 november 2021 08:11


  • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plusteken verwittiging op eentje rij 25 november 2021 08:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader