'Remaster van Chrono Cross in de maak'


Voorheen dit schooljaar gingen er geruchten dat er eentje remake van eentje weten spel ter ontwikkeling wasgoed voordat PlayStation-consoles. Nick Baker van XboxEra meldt ter eentje recente overdracht echter dat ie noch wegens eentje remake, maar eentje remaster gaat, plusteken dat ie noch speciaal voordat PlayStation-consoles bedoeld is. Ie zullen wegens Chrono Cross gaan.

Volgens Baker zullen ie eentje “multiplatformgame” zijn, alreeds is noch manifest op welke platforms den remaster uit zullen komen. Welnu vermoedt hij dat den remaster aangekondigd wordt tijdens eentje PlayStation-stream. 

Verder worden Chrono Cross voordien dit schooljaar zowel vermeld op eentje gelekte Nvidia GeForce Now-lijst medegedeeld. Diverse games diegene op diegene schilderijlijst werden medegedeeld, zijn tussentijds aangekondigd.

Chrono Cross kwam ter 1999 op PlayStation uit ter Japan plusteken den Verenigde Staten. Den spel lanceerde nooit officieel ter Europa. Ie is eentje voortzetting op den SNES-jrpg Chrono Trigger.


 • Godfall

  PlayStation Plus-games december mogelijk gelekt 24 november 2021 15:11


 • Dragon Ball: The Breakers

  Dragon Ball: The Breakers krijgt volgende maand gesloten bèta 24 november 2021 15:11


 • Mario Golf

  Mario Vloedgolf: Super Rush ontvangt twee nieuwe emanciperen plusteken personages 24 november 2021 15:11


 • Microsoft publiceert oude epistel waarin ie overname Nintendo bespreekt 24 november 2021 14:11


 • Thanksgiving ter Red Dead Online 24 november 2021 14:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader