LotR-studio Weta maakt game gebaseerd op beroemde franchise


Weta Workshop staat vooral vertrouwd wegens ie maken van rekwisieten plusteken sets voordat films mits Lord of the Rings plusteken Avatar. Uit ene vacature voordat ene producer (op den officiële Weta-site plusteken Facebook) blijkt echter dat den gamedivisie van ie nering werkt aan ene mysterieuze nieuwe spel.

Dit spel zullen gebaseerd zijn op ene “gigantisch vermogende plusteken inspirerende mandaat waar ventilatoren plusteken toneelspelers overheen den wereld intact blijmoedig van gaan wordt”. Ie zullen wegens ene spel voordat pc plusteken consoles gaan gebaseerd op ene “volwassene, wereldwijde IP”.

Den spel is officieel nog noch aangekondigd, dus ie blijft nog giswerk waar ie wegens draait. Logischerwijs vermoeden veel ventilatoren dat ie wegens ene Lord of the Rings-spel gaat – zowel omdat volgend schooljaar ene serie gebaseerd op ie universum op Amazon Prime verschijnt. Dit is echter noch bevestigd.

Verder verkocht Peter Jackson special effects-studio Weta Digital recentelijk aan Unity. Met diegene overeenkomst wasgoed 1,6 miljard dollar gemoeid.


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042 trapt moeizaam ge 25 november 2021 15:11


 • Sonic Colors

  Steve Aoki geven Sonic the Hedgehog-concert 25 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  15 schooljaar Nintendo Wii – Onze top 3 games! – Bonuslevel #72 25 november 2021 15:11


 • Devil May Cry 5

  Capcom toont hoe soepel Devil May Cry 5 op Steam Deck draait 25 november 2021 14:11


 • Battlefield 2042

  Hoofdeinde van vormgeving vertrekt gedurende Battlefield 2042-ontwikkelaar 25 november 2021 14:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader