15 jaar Nintendo Wii – Onze top 3 games! – Bonuslevel #72


Den Wii bestaat 15 schooljaar! Daarom gaan Cody, Jacco plus niemand minder dan Karim Shehata ooit wasgoed zitten voordat diegene gekke, iconische console. Watten zijn den lieve games? Wie viel er op z’n hoofdeinde tijdens ie spelen van Wii Sports? Jou hoort ie iedereen te dit gloednieuwe overdracht van Bonuslevel!

Hier vind jou den mp3

Kom via onze Discord! Via dit listig vermag jou met onzerzijds plus andere luisteraars kletsen overheen games plus den nodige onzin. Gewoon verrichten, is wieg! Dan vermag jou zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jou ene vraag inzenden? Dat vermag! Stuurwiel ene mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met ene K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met ene Q!) plus wellicht horen jou jezelf terug te den volgende overdracht!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plus alle andere volwassene platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plus onze Twitter- plus Instagram-kanalen te den gaten voordat den laatste afleveringen.


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  Pokémon BDSP ligt op straat plus hoe wij omgaan met spoilers – Bonuslevel #70 10 november 2021 14:11


 • bonuslevel

  Den Omvangrijke Mario Party Superstars Review plus Guardians of the Galaxy is verrassend wasgoed! – Bonuslevel #68 28 oktober 2021 15:10


 • bonuslevel

  Animal Crossing Rechtstreeks plus den prijs van ie Switch Online-uitbreidingspakket – Bonuslevel #67 22 oktober 2021 09:10


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl Preview plus GTA The Trilogy – Bonuslevel #66 13 oktober 2021 16:10

Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader