Microsoft publiceert oude brief waarin het overname Nintendo bespreekt


Dat merkte Eurogamer vandaag op. Den epistel is origineel schrijven vanwege den ie toenmalige rector van hardware, Rick Thompson, plus gestructureerd aan voormalige Nintendo of America-directeur Jacqualee Story. Erin probeert Thompson ene meeting met voormalige hardware-hoofd Genyo Takeda plus voormalige Nintendo-directeur Hiroshi Yamauchi op te zetwerk.

“Geachte Jacqualee, ik waardeer ie dat jou den tijdstip neemt wegens ene ontmoeting te regelen met Mr. Takeda plus Mr. Yamauchi wegens ene mogelijk tactisch partnerschap tussen Nintendo plus Microsoft voordat toekomstige platformen te doorspreken”, schrijft Thompson. “Ik begrijp Takeda’s zorgen overheen ie partnerschap plus ik probeer den richtlijnen te [onleesbaar]  zoals hij heeft gevraagd.”

Voordien dit klas onthulde ene reportage van Bloomberg meer overheen den gepoogde overname van Nintendo vanwege Microsoft te 1999. Volgens Kevin Bachus, destijds verantwoordelijk voordat relaties met derden, worden Microsoft ‘ene uur lang uitgelachen’ na den suggestie van ene overname.

Bekijk hieronder den epistel, diegene gedeeltelijk onleesbaar is.


 • Godfall

  PlayStation Plus-games december mogelijk gelekt 24 november 2021 15:11


 • Dragon Ball: The Breakers

  Dragon Ball: The Breakers krijgt volgende maand gesloten bèta 24 november 2021 15:11


 • Mario Golf

  Mario Roller: Super Rush ontvangt twee nieuwe emanciperen plus personages 24 november 2021 15:11


 • Thanksgiving te Red Dead Online 24 november 2021 14:11


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plus kennisoverdracht op ene rij 24 november 2021 12:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader