Men of War 2 aangekondigd, verschijnt in 2022


Den spel moeten den rts-gameplay van den reeks intact vasthouden plus keert terug zoals den Tweede Wereldoorlog. Er zijn verhaalcampagnes voordat zowel ie Westelijke indien Oostelijke vuurlijn, waarbij toneelspelers kunnen selecteren tussen den Allies plus den Soviets. Den spel vermag zowel schattig indien te co-op met vijf toneelspelers doorlopen wordt.

Netwerken indien te den oude games kunnen toneelspelers ‘inzoomen’ op den daad plus dus individuele soldaten gezaghebben. Dit wordt ‘Meteen Vision’ medegedeeld. Zowel is er ene mechanisme waarbij den frontlinie van gevechten ene belangrijke rol speelt.

Men of War 2 wordt ontwikkeld ingevolge Best Way, den studio diegene aan den wieg stond van den franchise, plus uitgegeven ingevolge 1C Entertainment. Den spel moeten te 2022 op Steam verschijnen – ene precieze releasedatum is er nog noch. Op Gamer.nl volgt te den loop van vandaag ene preview gebaseerd op ene bijgewoonde presentatie. Hieronder is den eerste trailer te bekijken.


 • Battlefield 2042

  Dice werkt aan aim assist-problemen te Battlefield 2042 24 november 2021 08:11


 • Twelve Minutes

  Twelve Minutes verschijnt te december op PlayStation plus Switch 24 november 2021 08:11


 • Farming Simulator

  Lanceringstrailer Farming Simulator 22 uitgebracht 24 november 2021 08:11


 • Rock Band

  Epic Games koopt Rock Verhouding-ontwikkelaar Harmonix 24 november 2021 08:11


 • Xbox

  Virtueel Xbox-museum gelanceerd 23 november 2021 17:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader