Spelers vinden onafgemaakte vr-modus in GTA: The Trilogy


Ben Turpin van Rockstar Intel plaatste eentje video op Twitter waarin den modus is te zien te San Andreas. Dat lijkt eentje ietsje op den first-person modus uit Grand Theft Automaat 5, maar is toegankelijk voort GTA.VR.1 te te typen te ie debugmenu, watten insinueert dat ie bedoeld wasgoed mits vr-modus.

Logischerwijs vermag den onafgemaakte modus uitsluitend ingeschakeld wordt via ie debugmenu, watten weer uitsluitend toegankelijk is voort mods te usances. Ie is noch beroemd waarom er uiteindelijk niets mee is gedaan; mogelijk wasgoed er noch voldoende tijdstip wegens den optie uit te maken, of wellicht is ie eentje test voordat den vr-versie van San Andreas diegene aangekondigd is voordat Oculus Quest 2.

Grand Theft Automaat: The Trilogy: The Definitive Edition is nu vacant voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One, Nintendo Switch plusteken pc. Den collectie scoorde eentje 4 op Gamer.nl. Rockstar heeft zichzelf verontschuldigd voordat den staat van ie spel plusteken heeft tijdelijk ofschoon eentje eerste patch uitgebracht.


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plusteken kennisgeving op eentje rij 23 november 2021 09:11


 • Thymesia

  Daad-rpg Thymesia uitgesteld zoals 2022 23 november 2021 08:11


 • Hitman 3

  Tweede klas aan content voordat Hitman 3 aangekondigd 23 november 2021 08:11


 • Horizon Forbidden West

  Officiële Horizon Forbidden Westelijk-podcast aangekondigd 23 november 2021 08:11


 • Marvel's Avengers

  Geen nieuwe verhaalmissies voordat Spider-Man te Marvel’s Avengers 23 november 2021 08:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader