Mexico-dlc verschijnt volgende week voor Age of Empires 3: DE


Dit samenleving moeten tactisch waargenomen den uiterst diverse optie totdat nu toe wordt ter den spel. Mexicaanse staten kunnen ter opstand komen ter positie van volharden zoals eentje opzienbarend tijdvak. Welnu schenkkan diegene opstand weer teruggedraaid wordt, maar den nieuwe kansen diegene eentje opstand heeft opgeleverd kunnen hoe dan zowel meegenomen wordt.

Zowel is er eentje opzienbarend Historical Battles-scenario genaamd Grito den Dolores. Daarnaast ontvangen alle eigenaren van den United States-dc kosteloos den Historical Battle The Burning of USS Philadelphia. Eigenaren van zowel den Mexico- mits United States-dlc ontvangen plus kosteloos The Battle of Queenston Heights.


 • Xbox

  Virtueel Xbox-museum gelanceerd 23 november 2021 17:11


 • Mortal Kombat

  Keanu Reeves wil Neo of John Wick noch ter Mortal Kombat zien verschijnen 23 november 2021 15:11


 • Escapists 2

  Xbox Games with Gold van december zijn mogelijk gelekt 23 november 2021 14:11


 • Xbox

  Reggie Fils-Aime kocht eentje Xbox voordat hij eentje GameCube haalde 23 november 2021 14:11


 • Render van een AMD Radeon-chipset op een printplaat.

  Radeon RX 6500M plusteken RX 6300M wentelen zowel op Navi 24-gpu 23 november 2021 13:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader