Keanu Reeves wil Neo of John Wick niet in Mortal Kombat zien verschijnen


Dat laat hij weten tijdens ie beantwoorden van vragen van ventilatoren te ene video van Esquire. Hij worden gevraagd of hij ene van den personages graag te ene Mortal Kombat-game ziet verschijnen. “Indien ie aan mij ligt noch. Mortal Kombat is massaal, maar Neo, John Wick… weet jouw, diegene uitvoeren hun inherent spullen. Mortal Kombat doet zijn inherent ding.”

Vermits zowel Mortal Kombat plus The Matrix van Warner Bros. zijn, hoopten veel ventilatoren op ene crossover tussen den spel plus den filmreeks, waar staart dit klas ene vierde sector van uitkomt. Daarbij heeft Ed Sperzieboon, den uitvinder van Mortal Kombat, te ie verleden gemeld dat hij Neo plus John Wick graag mits gastpersonages te Mortal Kombat 11 zullen zien. Hij heeft echter nooit uitgelegd waarom dit noch is gebeurd. Te 2019 meldde hij aan Spel Informer dat er “ene goede waarschijnlijkheid” wasgoed dat Neo te Injustice 2 zullen verschijnen, maar zowel dat is noch doorgegaan.

Er zijn trouwens welnu meerdere games gebaseerd op The Matrix verschenen, waarin ie personage Neo ene prominente rol speelt. Reeves schittert daarnaast zowel te andere games – zo heeft hij ene belangrijke rol te ie vorig klas verschenen Cyberpunk 2077.


 • Escapists 2

  Xbox Games with Gold van december zijn mogelijk gelekt 23 november 2021 14:11


 • Xbox

  Reggie Fils-Aime kocht ene Xbox voordat hij ene GameCube haalde 23 november 2021 14:11


 • Age of Empires 3: Definitive Edition

  Mexico-dlc verschijnt volgende week voordat Age of Empires 3: DE 23 november 2021 14:11


 • Render van een AMD Radeon-chipset op een printplaat.

  Radeon RX 6500M plus RX 6300M kolken zowel op Navi 24-gpu 23 november 2021 13:11


 • Motorstorm

  Ventilatoren wekken online multiplayer van Motorstorm totdat leven 23 november 2021 12:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader